reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Odchudzamy się

ja nosze 36. i nie narzekam:tak:

w liceum meczylam sie z kupowaniem spodni w rozm 32. i nie powiem sentyment do sklepu Orsay pozostal bo jako jedyny szyje takie 34 ze jeszcze w nie wchodze:-D

reklama
ja wiem że 32 to smieszny rozmiar, natomiast nam chyba nie jest tak do smiechu:-(

wiem ze kojarzy się z podstawówką:baffled:a ja juz jestem mamą pod 30-tkę i chyba wolałabym nosic 40 rozmiar :/

a propo ciązy to tez miescilam sie z xs
ja sie nie smieje z 32 wiem ,ze dla was to problem jak dla mnie 46:-:)tak:

No ja tez róznie, czasem 34, czasem 36, a czasem 38...ta nasza szalona rozmiarówka jest do bani...a dla mnie w standardzie to 36

Gratulacje dziewczyny! Jestem pełna podziwu bo mi jakoś brak sił i mobilizacji. Ale ostatnio mam tyle na głowie, że nie mam czasu na jedzenie, dużo stresów więc może dzięki temu troszkę zrzucę ;)
Miśka i karolina czy Wy stosujecie konkretne przepisy z SB? Czy tylko ogólne zasady tej diety? Dla mnie zawsze żywienie się wg jakiejś z góry ustalonej tabelki było nie do przebrnięcia :/

Ja stosuje tylko zasady.

Weszłam na ten wątek i rozmiar 32 rozwalił mnie na łopatki :szok: Dobrze, że akurat piję piwo i świat wydaje mi się lepszy niż jest w rzeczywistości, bo inaczej to chyba tylko w łeb musiałabym sobie strzelić :dry:
Agusia, nie pękaj, ja bym chciała mieścić się w 46 ... :zawstydzona/y:

Jak zobaczylam rozmair 32 to tez myslalam ze sie zalamie. I niestety piwa nie pije :-D:-D:-D

geeeeeee, 32??:szok::szok::szok: kiedy to było... chyba tez w podstawówce:zawstydzona/y: teraz to tak 42-44, bo biust duzy i biodra szerokie:angry:

Ja to w ogole mam problem , bo bluzki musze kupowac rozmiar 42 (szerokie ramiona ), a spodnie lub spodnice 38. Jak chce kupic sukienke lub tunike to mam problem.

reklama
Do góry