Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

rybę zjadłam z sałatą
karolina, a jak twoje odchudzanie? Dajesz radę na tej SB? Ja chodzę głodna i wsciekła, ale jeszcze dam radę, nie skusiłam się na nic niedozwolonego, no prawie, bo wczoraj do ryby naładowałam sobie kapusty kiszonej, no i dwie łyżki wzięłam do buzi i uswiadomiłam sobie, że w kapuscie jest marchewka, a ona przecież w I fazie zabroniona, więc to taki grzechrybę zjadłam z sałatą
![]()
no ja wczoraj byłam na pierwszych zajęciach aerobiku, dzis czuje sie troche obolała po niektórych cwiczeniach, no ale ogolnie to super samopoczucie, nareszcie rozruszana
troche mi to zajeło, żeby się w końcu zmobilizować, no ale lepiej poźno niż wcale![]()

Wieczorem, dopiero jak zglodnieje, aleznowu jakies szalenstwo ktore ma 1000 kalorii. Jeszcze jak Bart przyniesie mi jakies ciestka, czekolada juz od wczoraj lezy na moim biurku, nie zjadlam jej bo sie napchalam sniekersami i 3bit, ale dzis wiedczor pewnie pojdzie tabliczka, jak zwykle.. W mgnieniu oka narzucilam z 5 kilo i dostalam taki brzuszek, ktory jest nawet wtedy gdy wciagne brzuch
Taki lużny i nie przytwierdzony do mięśni, zyje wlasnym życiem :-) Boczki mam takie mięciutkie, i tyłas mi się zaczyna obijac o plecy jak chodze....
, ale na szczescie jescze wchodze we wszystki swoje spodnie, chyba głównie poszlo mi w brzuszek...
patrze

powiedziała mi ,ze bardzzzo schudłam od czasów ciazy