Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szpinak obierz z tego łyka na środku, ugotuj w lekko osolonej wodzie. Drobniutko posiekaj,albo bzytnij blenderem, dodaj posiekaną natkę, koperek i troszkę masła. Powinno być dobre.
Wyczytałam w jakiejś dzieciowej gazecie że dziecko akceptuje niektóre smaki dopiero po kilkukrotnym podaniu, chyba magiczne 9 razy tam było napisane, albo 10. Więc nie zniechęcaj się, za kilka dni podaj znów może zaskoczy, a jak nie to masz jeszcze 7 razyDzięki Justyna ale ja chyba przestane gotować mojemu niejadkowi . Dzisiaj zrobiłam jej na obiad królika z ziemniakami i buraczkami i po pierwszym kęsie ziemniaków pluła dalej niż widziała. No cóż jak chce jeść ze słoiczków to niech je chociaż z tym też nie jest najlepiej.
Jedynie co akceptuje to chleb , bułkę z masłem ,owoce , makaron ,czasami zje rosół.

( u mnie mała na początku też niebardzo chciała jeść moje zupki- teraz już nie mam z tym problemu)