Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

)
A właśnie dziewczyny zastanawiam się nad sensem podawania witaminy d3. Jak wcześniej pisałyście niektóre dziewczyny szczególnie z wysp nie dają maluchom witamin. Także ja również je odstawiłam.
Asiu wcześniej za radą dziewczyn odstawiłam danonki i serki homogomo, ale teraz od ok miesiąca daje mu je. Jak widzę, reaguje na nie świetnie i je uwielbia.
Z tymi slodzonymi jogurtami, czy danonakami jest tak ze one nie sa szkodliwe dlatego dzieciom po nich nic nie jest, a ze sa zadowolone to wiadomo- slodkie. Cale zycie ludzie jedza jogurty i nic nim nie jest. Problem wynika z przekonania ( nie wiem skad) ze taki jogurt to samo zdrowie i ze monza nim futrowac dziecko ( i siebie) do woli i ile wlezie.A w nadmiernych ilosciach polaczenie weglowodanow z cukrem robia tylko szkode- rozpychaja zoladek i tucza najzwyczajniej.no właśnie mi też chodzi o te cukry
ale z drugiej strony moja bardzo dobra koleżanka podaje swojemu synkowi danonka juz od 7miesiaca i nic mu nie jest i grubaskiem również nie jest więc a niech tam Julci też się coś należy od życie![]()

...i uwaga!
posolilam mu ciutek obiadek hehe
:-)