reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
Iza ja juz dawałam małemu taki żurek.
My też pijemy dużo samej wody, ale również soczki i owocowe herbatki no i kompocik własnej produkcji. Ostatnio z papierówek

Mały dziś wrąbał na kolację pół talerza kluseczków lanych na zwykłym 3,2% mleku z malinkami.

Hej dziewczyny!
Jak wygląda sprawa zwykłej herbaty? Od kiedy można podawać bo nie ukrywam , że na hippa granulowanego tracę majątek. I co z cukrem czy jeszcze przegotowujecie? W sumie prawie go nie używam tylko jak gotuję jabłka i są kwaskowate to troszkę dosładzam.
Ja daje Stasiowi herbate owocowa Herbapolu. To mieszanina susonych owocow, bez dodatku czarnej herbaty. Np malinowa czy poziomkowa. Nie dosladzam.

ja tez daje normalna herbate z vitaxu nie slodze
hani ogolnie duzo pije z pol litra dziennie plus mleko ok 250 ml
a pijemy dziennie dwa kubeczki soczku marchewkowego jeden kubeczek herbatki i wode

A ja muszę znów zwiększyć porcje Maciusiowi. Zaczął płakać po jedzeniu:szok: Obiad (zupa+2 danie) ok. 200 g mu już nie wystarcza. 200 ml mleka z kleikiem też już za mało:wściekła/y:
Rosną te nasze dzieciaki więc potrzebują więcej, Adaś też ostatnio żarłok się zrobił. Wczoraj na kolację zjadł wicej ni Maja

Teraz wazi mi na kolana i mlaska a przeciez przed chwila zjadl swoj

Ostatnia edycja:
reklama
Kuba raz zjadł 320ml mleka na raz :) wydoił 220ml i po skończeniu ciagnoł jak oszalały i się wkurzał to mu dorobiłam 100 ml i wypił.

Do góry