Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Donkat, Maciuś rano po przebudzeniu pije mleko na leżąco i przez to zagęszczam je kleikiem. Nie leci tak szybko.
starcza pod jakim wzgledem? najada sie macius?Donkat, to strasznie dużo tej kaszki. Ja daję na 6 miarek mleka 2 miarki kleiku i starcza.
Tak, najada się. 2 miarki kleiku wystarczą, by mleko nie leciało za szybko.starcza pod jakim wzgledem? najada sie macius?

A dziś to nawet śniadanie musiałam drugie robić, bo nie chciał kanapki z jajkiem. Ktoś mi dziecko podmienił.;-)Albo się chłopak zakochał
A to jest jedyna porcja kaszki na dzień jaką Julitka dostaje? Bo jeśli tak, to ok. Więcej się nie zaleca. A powiedz mi czy jak dasz te 6 miarek kaszki to mleko nie gęstniej za bardzo w trakcie picia? Bo jak dałam raz 3 miarki to pod koniec Maciuś nie mógł już wypić, bo było za gęste.