• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
jak tak piszecie o rozkładzie jedzenia w dzień to Wiki je tak
6 30 /7 00 250 ml kaszka manna na mleku
9-10 śniadanko dosłownie to samo co my ale najczęściej jajecznica, kanapki z serem wędliną czasem parówki co jest w domku
11 30 12 30 druga butla z kaszką najczęściej owocową na mleku modyfikowanym ale od tygodnia odmawia picia tego posiłku chyba na zęby
14/15 obiad też taki sam jak my chyba że mamy coś na ostro to wtedy mała ma co innego i jest najczęsciej zupa albo 2
na podwieczorek i czasem pomiędzy śniadankiem a obiadkiem dostaje owocki banany, mandarynki, jabłka czasem tez danio albo jogurt jak Szymek je to ona też musi
19 kąpiel i na dobranoc kaszka manna na mleku 250 ml

jak jest u mojej mamy to godziny posiłków się troszkę przenoszą tych za dnia i często mąła wtedy zjada 2 obiadki jeden około 13 a 2 0 16

nauczyła się już pi ze szklanki z uchem i od tej pory nie tknie picia w butelce czy niekapku na codzień pije wodę i herbatę taką jak my czyli saga zaparzana w dużym dzbanie z dodatkiem cytryny i liści melisy i mięty ode mnie bez cukru a od B z cukrem soków przecieranych typu kubuś czy leon nie kupuje za często bo one zapychają i wtedy dzieci nie chcą jeś normalnego jedzenia pije je od wielkiego dzwonu i najcześciej u mamy

Ostatnia edycja:
Klavell, ja bardzo mało grzybów i pieczarek daję. Po pierwsze, są ciężkostrawne, po drugie - nie mają praktycznie żadnych wartości odżywczych. Jeśli daję to po podsmażeniu lub uduszeniu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry