Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
julitka uwielbia jajka ( na talerzu, w szafce, w lodowce, w ksiazce) je mniej wiecej 2 w tygodniu.

U nas "jaja" jak to mówi Igor są mniam mniam a jak zobaczy że są to tak długo stoi i mówi "jajo" "jajo" aż dostanieDałyście swoim pociechom juz majonez? Tzn dodałyście do jedzonka? Ja dziś zrobiłam pasę jajeczną z serem, szczypiorkiem i łyżka majonezu. Dzieciaki wcinały a Adaś aż się trząsł.
właśnie jak pisałam. Jaja na twardo rozgniatam widelcem , do tego tarkuje na małych oczkach ser żółty, dodaję szczypiorku ( czasami i tuńczyka i pomidora w kostkę pokrojonego), trochę solę i pieprzę, dodaję majoneza jeszcze nie dawałam a taką pastę sama bym zjadła jak robisz????

mieszam i jem

właśnie jak pisałam. Jaja na twardo rozgniatam widelcem , do tego tarkuje na małych oczkach ser żółty, dodaję szczypiorku ( czasami i tuńczyka i pomidora w kostkę pokrojonego), trochę solę i pieprzę, dodaję majonezmieszam i jem
![]()
) z jajkiem i ziemniaczkami podsmażanymi. Mateuszowi baaardzo smakował. On ogólnie lubi jajka pod każdą postacią. Czasami zastanawim się ile jajek tygodniowo nasze dzieci mogą jeść?