Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kobietki! Robiłyście maluszkom omlet?? Macie jakiś fajny przepis?
w zasadzie to daje wszystko na oko
:mleko, maka, smeitana, troszke maselka, jajko, czasem dodam pokrojona drobniutko kielbaske, mozna ogorka, papryke, przyprawy.

dostaje o 9 sniadanie - duza akromka, wedlina, caly talerzyk warzyw i o 11 jeczy ze glodny. o 12 jest taka histeria ze szkoda gadac.
Po obiedzie okolo 16 znow wrzask i ciagnie za reke do kuchni. On je wiecej ode mnie chyba, przegryzki plus normlane dania...nie wiem co robic. A wagowo jest na 90 centlu - 13kg.Jak tyle potzrebuje to niech wcina. Ja nie jestem zwolenniczką ustawiania diety dzieciom,bo są za grube,czy coś takiego. To żywe sreberka, więc wszystko spalą. A jacy Wy byliście jako dzieci? Chudzielcy,czy tacy wiesz... fajne dzieciaczki? Poza tym kto jak kto,ale Ty napewno nie zatuczysz Stanka,bo masz fizia na punkcie zdrowego odrzywiania się. Może to coś z wiosną związane,bo ja jakiś zwiększony apetyt też mam. Zawsze myślałam,że daję Mateuszowi wystarczającą ilość jedzienia,ale ile on potrafi zjeść to widziałam u mojej mamy. I rzadnej rewolty brzuszkowej, nic.Czy to mozliwe zeby moje dziecko bylo non stop glodne?dostaje o 9 sniadanie - duza akromka, wedlina, caly talerzyk warzyw i o 11 jeczy ze glodny. o 12 jest taka histeria ze szkoda gadac.
Po obiedzie okolo 16 znow wrzask i ciagnie za reke do kuchni. On je wiecej ode mnie chyba, przegryzki plus normlane dania...nie wiem co robic. A wagowo jest na 90 centlu - 13kg.
Czy to mozliwe zeby moje dziecko bylo non stop glodne?dostaje o 9 sniadanie - duza akromka, wedlina, caly talerzyk warzyw i o 11 jeczy ze glodny. o 12 jest taka histeria ze szkoda gadac.
Po obiedzie okolo 16 znow wrzask i ciagnie za reke do kuchni. On je wiecej ode mnie chyba, przegryzki plus normlane dania...nie wiem co robic. A wagowo jest na 90 centlu - 13kg.
Nuśka - A oprócz Bebilonu Pepti (mój Stachu nie narzeka) podawałaś mu inne mleczko może? Bo z tego co pamiętam skaza już mu przeszła, prawda? Np są różne smaki z Humany i z Hippa. Pewnie próbowałaś, a lubi serki i przetwory mleczne?