Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie miała baba problemu to sobie wymyśliła;-)n islalam ze to zle, ale skoro mowicie ze normalne :-) to juz si enie martwie

u nas paluszki to idą w mbardzo duzych ilosciach-juniorki oczywiście.ja staram sie Oliwce ograniczac ale jak pójdzie choć na chwilke do dziadków to wraca z garścia paluszków.i to mnie u nich denerwuje bo stale wciskaja jej te paluszki.Adas przeważnie woła paluszki w wózku ( ale jak gdzieś dalej muszę iśc) i w aucie
U nas identycznie.Adas przeważnie woła paluszki w wózku ( ale jak gdzieś dalej muszę iśc) i w aucie
M by mnie chyba zatłukł żywcem i dostał zawału jakby zobaczył, że mały mu nakruszył

A jak u Wa z jedzeniem surówek do obiadu?????
bo Oliwka zaczyna wreszcie powoli jeść surówki.Zjada z chęcią mizerię,marchewkę ugotowaną i buraczkii to na tyle jeśli chodzi o surówki :-)
a jak wypróżniają sie Wasze dzieci.Bo Oliwka od kiedy je juz prawie wszystko,próbuje itd to jakoś trudniej jej zrobić kupę.Ostatnio to robi co drugi dzień.
Adas przeważnie woła paluszki w wózku ( ale jak gdzieś dalej muszę iśc) i w aucie
Kuba tylko wyciąga do tyłu rączke co oznacza daj jeszcze