reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Odżywianie naszych dzieci

aaa jeszcze mam pytanie odnosnie chleba bo my z mezem nie jemy bialego pieczywa tylko ciemne z ziarnami czy moge takie ciemne pieczywo dawac hanifce

reklama
Hruda oczywiście, że małemu podeżremy słiki. A tak na prawdę to J dziś nie ma bo pilnuje tych od okien, aby dobrze wstawili, ja jeśc nie muszę, Adaś wyjątkowo ma słoiczek a Maja zje w przedszkolu.

Hrudzia kochana to co Ty jadasz jak mięsa nie? wędlin nie? chleba nie ????
sera zoltego nie, ziemniakow tez nie:-p
Na sniadanie jadam przetwory z jaj, ryby, pasty rybne wlasnej roboty, galaretki, salatki, warzywka, czasem dobry ser typu brie a ostatnio..malze, chlebek wasa. Na obiad zdarza mi sie zjesc miecho ale wiadomo - sama je przyrzadzam ...no tak mam, takie male zboczenie, fanaberia:zawstydzona/y::-)
Ale nie jestem taka pani nieskazitelna bo jaram szlugi i pije alk w postaci winka...wiec wszystko sie wyrownuje hehe

sera zoltego nie, ziemniakow tez nie:-p
Na sniadanie jadam przetwory z jaj, ryby, pasty rybne wlasnej roboty, galaretki, salatki, warzywka, czasem dobry ser typu brie a ostatnio..malze, chlebek wasa. Na obiad zdarza mi sie zjesc miecho ale wiadomo - sama je przyrzadzam ...no tak mam, takie male zboczenie, fanaberia:zawstydzona/y::-)
Ale nie jestem taka pani nieskazitelna bo jaram szlugi i pije alk w postaci winka...wiec wszystko sie wyrownuje hehe

Hruda Ty jadasz jak królowa :-) tylko pozazdrościć i nie dziwię się, że masz tak idealną sylwetke. Choć na śniadanie nie tknełabym małż :dry: ble ale brie owszem bo bardzo lubie pleśniawce :-)

Hruda Ty jadasz jak królowa :-) tylko pozazdrościć i nie dziwię się, że masz tak idealną sylwetke. Choć na śniadanie nie tknełabym małż :dry: ble ale brie owszem bo bardzo lubie pleśniawce :-)
Nie mam idealnej sylwetki i az boje sie pomyslec jakbym wygladala gdybym jadla te wszystkie popularne sniadania i obiady. Mam tendencje do tycia wiec nie wyboru...ale to temat na inny watek:zawstydzona/y::-D

reklama
Do góry