• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

piękne? hmm a jak my siebie odbieramy?

reklama
Xmamuska z tym myciem glowy to u mnie tak samo. :-) No i dobrze, bo zima idzie a ja zawsze myje glowe w ciagu dnia jak gdzies mam isc. :-)

mnie paznokcie szybko rosna to fakt :-) a wlosy rosly szybko w pierwszym trymestrze, teraz zwolnily :-( a no i myje tak jak zawsze codziennie lub co drugi dzien, przetluszczaja sie tak jak przed ciaza, ale a propos wlosow najgorsze sa te lonowe i pod pachami, kuzwa codziennie bym musiala sie golic zeby jakos wygladac :-( no i jakies takie twardsze sie zrobily bo ciagle sie drapie jak malpa, poza tym chyba mam nadwrazliwa skore bo ciagle albo mnie ubranie drazni albo owlosione nogi meza w czasie spania !! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ale to denerwujace :wściekła/y: :wściekła/y:

alez sie nazwierzalam :sorry2:

mnie nic nie rośnie szybciej czy wolniej, zwyczajnie, jak przed ciążą. Ale wczoraj miałam lekkiego doła co do mojego wyglądu (brzuszek) w łóżku. Podczas bara bara nie jestem tak sprawna jak wcześniej i mam wrażenie, że wyglądam jak słonica. Mężulek trochę się natrudził wybijając mi to z głowy, ale chyba do końca mu się nie udało... :no:

mysle ze mozemy miec kompleksy z rozych powodow ale napewno nie przez brzuszki :-) to w nas jest teraz najpiekniejsze bo tam jest ta mala dzidzi za ktora wszyscy beda szalec i juz szaleja :-) Xandii sluchaj meza ;-) on wie najlepiej :-)

reklama
Ja również zauważyłam, że teraz szybciej rosną mi paznokcie i włosy, a przede wszystkim nie te na głowie :-( Za to nie muszę myć wlosów tak jak przed ciążą co drugi dzień, tylko wystarczy jak je "wypiorę" raz na cztery dni. No i poprawila mi się cera :-D Mam nadzieję, że po porodzie już tak zostanie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry