reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękne? hmm a jak my siebie odbieramy?

reklama
Xmamuska z tym myciem glowy to u mnie tak samo. :-) No i dobrze, bo zima idzie a ja zawsze myje glowe w ciagu dnia jak gdzies mam isc. :-)

mnie paznokcie szybko rosna to fakt :-) a wlosy rosly szybko w pierwszym trymestrze, teraz zwolnily :-( a no i myje tak jak zawsze codziennie lub co drugi dzien, przetluszczaja sie tak jak przed ciaza, ale a propos wlosow najgorsze sa te lonowe i pod pachami, kuzwa codziennie bym musiala sie golic zeby jakos wygladac :-( no i jakies takie twardsze sie zrobily bo ciagle sie drapie jak malpa, poza tym chyba mam nadwrazliwa skore bo ciagle albo mnie ubranie drazni albo owlosione nogi meza w czasie spania !! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ale to denerwujace :wściekła/y: :wściekła/y:

alez sie nazwierzalam :sorry2:

Karlam ja mam wysypkę na udach, strasznie mnie swędzi, wczoraj się dowiedziałam,że to objaw ciążowy....bo się trochę martwiłam

mnie nic nie rośnie szybciej czy wolniej, zwyczajnie, jak przed ciążą. Ale wczoraj miałam lekkiego doła co do mojego wyglądu (brzuszek) w łóżku. Podczas bara bara nie jestem tak sprawna jak wcześniej i mam wrażenie, że wyglądam jak słonica. Mężulek trochę się natrudził wybijając mi to z głowy, ale chyba do końca mu się nie udało... :no:

mysle ze mozemy miec kompleksy z rozych powodow ale napewno nie przez brzuszki :-) to w nas jest teraz najpiekniejsze bo tam jest ta mala dzidzi za ktora wszyscy beda szalec i juz szaleja :-) Xandii sluchaj meza ;-) on wie najlepiej :-)

reklama
Ja również zauważyłam, że teraz szybciej rosną mi paznokcie i włosy, a przede wszystkim nie te na głowie :-( Za to nie muszę myć wlosów tak jak przed ciążą co drugi dzień, tylko wystarczy jak je "wypiorę" raz na cztery dni. No i poprawila mi się cera :-D Mam nadzieję, że po porodzie już tak zostanie ;-)

Do góry