Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
lil kate: spokojnie mogę Ci z czystym sumieniem polecić ten rodzaj przewijaka, jest SUPER STABILNY! Ma przykręcane od spodu gumowe nóżki które wchodzą idealnie pomiędzy poręcze łóżeczka i przewijak nie przesuwa się ani w przód-tył, ani na boki 

;-)
A ja dzis byłam ogladać nasze przyszłe mieszkanie. Jeszcze wszystko w proszku ale mam nadzieje ze tak jak teść obiecal ze skonczy je do końca roku i wtedy zaczniemy je urządzać. I pewnei będzie placz i krzyki. Dzidzia będzie z nami ale zbyt wielka sypialnia to nie bedzie. Zazdroszcze Wam, że już mozecie o tym wszystkim myslec. :-( A ja mam tylko troche ubranek ale nie mam miejsca.Ile średnio zajmuje przygotowanie kącika dla dziecka?? juz zanotowalam strony z pościelą i rożkiem a co jest KONIECZNE??? Czekam na porady bo ja to zielona ges jestem w tych sprawach.
Może znajdzie się miejsce żeby niewielki fotel do karmienia postawić, ale będzie już ciasno. Myślę że spokojnie wystarczy Ci jakaś komódka czy szafka i podręczna półeczka na której będziesz trzymała najpotrzebniejsze rzeczy.. u nas przynajmniej tak to wyglada