Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo fajnie te wzorki wyszly. Niebieski uspokaja i dobrze się śpi w niebieskim pomieszczeniu, więc w sam raz kolorek dla maluszka
Sypialnia naszej trójeczki też jest niebieska, poluję teraz na farbę luminescencyjną żeby na suficie walnąć gwiazdki świecące w ciemnościach
Kupiliśmy takie przyklejane ale 1. spadają 2. świecą tak sobie średnio na jeża 3. na cały sufit potrzeba by ze 20 opakowań
Poza tym mamy już pościel i karuzelkę i przewijak nakładany na łóżeczko.. może jutro wkleję jakąś fotkę
Ale Wy też macie się chwalić Waszymi maluszkowymi kącikami!!! 
).

No i lampka wciąż nie powieszona, nie mamy też jeszcze fotela. Na ostatniej fotce jest komplecik który powolutku robię dla niuni, na razie zrobiłam tylko 2 małe segregatorki i zegar, jeszcze bez wskazówek. Ale będą jeszcze pudełeczka na drobiazgi i skrzynka na zabawki z tymi samymi motywami
Wszystko malowane tymi samymi farbami co łóżeczko. Żałuję tylko teraz że tak szybko wybrałam tą żółtą tapetkę, bo teraz wybrałabym inną, ale już przepadło :-( 

ja dopiero za tydzien jade na ostatnie najwieksze zakupy. a powiedz mi ten przewijak na lozku to stabilny jest? bo ja tez chce taki kupic (zabily mnie ceny komod z przewijakami za ponad 3 tys zl:sick: )