Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mam takiego zamiaru :-) Wiem, że wiele kobiet sobie chwali. Ja w pierwszej ciąży poprostu nie miałam kiedy bo studiowałam i pracowałam praktycznie całą ciążę. Dziecko mnie wszystkiego nauczyło na własnej skórze więc myślę, za macierzyństwo to najlepsza szkoła. Dla dziewczyn, które się z różnych przyczyn wahają: Ja uważam, że przy dziecku wszystko przychodzi instynktownie, matka nigdy nie zrobi krzywdy swojemu dziecku, a oddychania do porodu da się nauczyć samemu. Także szkoła rodzenia wg. mnie wcale nie jest niezbędna.Dziewczyny czy wybieracie się do szkoły rodzenia? Mnie strasznie namawiają koleżanki, które były i chyba się skuszę. Podobno trzeba już dzwonić żeby zaklepać miejsce.
Męża siostrzeniec również urodził się niedotleniony(w szpitalu). Był za duży i nie mógł się wydostać drogami natury. Zrobiono cesarkę ale za późno(po 5 godzinach). Winnego oczywiście nie było.Słuchał Sylwia Mimo całkowitego rozwarcia mały nie chciał wyjść na świat i konieczna była cesarka. Co wtedy?