reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Agacinka- ale miałaś dzieciństwo..... :no::szok: :no: :szok: :no: Całe szczęście, że nie przejęłaś wzorców od taty(?). Życzę Ci wystrwałości w wychowaniu bez kar cielesnych, bo jak widać na Twoim przykładzie bez tego też sie dzieci super rozwijają a o ile są szczęśliwsze!!!!!:tak:

hehe, pewnie - na szczęście z ojcem mieszkałam tylko do wieku 5,5 lat więc za duzo nie narozrabiał i na pewno wzbudził we mnie przekonanie że to co robił jest złe :))) Moja dzidzia jest uśmiechnieta a jak narozrabia to... NIC :) ma do tego prawo - co nie znaczy że pozwalam na wszystko... :)))

Pozdrawiam!

I tak trzymać!!!!!!:tak: :-) :-) :-) :tak:

No nareszcie mogę to napisać
JAŚ RACZKUJE :-)
Od jakiegoś czasu udawało mu się podejśc na czworakach parę kroczków do zabawki i nic więcej. Dzisiaj zupełnie niespodziewanie zaczął raczkować jak oszalały po całym pokoju:-) . Dwa razy też sam podciągnął się do stania (w wózku!). No a postawiony przy drabinkach łóżeczka dłuższą chwilę potrafi ustać sam, a jaki jest przy tym dumny:-D

reklama
Do góry