reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
dziewczyny nie ma sie co przejmowac ..............kazdy bobas ma inaczej......niektore robia postepy systematycznie i stopniowo ..........a niektore bardzo dlugo nic nic a pozniej moga wszystko nadrobic w jednym tygodniu ...............u nas np bardzo dlugo nie bylo zadnych postepow a jak sie zaczely sypac to hoho :):):).......praktycznie w ciagu dwoch tygodni pattryk -- nauczyl sie raczkowac.....wstawac ...no i dwa zabki mu urosły..............
tak wiec glowa do gory i sie nie przejmowac .......najwazniejsze ze nasze urwiski zdrowe i sie slodziutko do nas usmiechaja :):)

Ja też uważam, że nic na siłę - każdy bobonek sam zdecyduje kiedy gotowy będzie do samodzielnego siadania, raczkowania i chodzenia. Uważam, że absolutnie nie powinno się do niczego zmuszać.

hej :) i ja jestem za "nic na siłę" u naszych bobasków, zresztą nasze dzieci urodziły się w różnych terminach i nigdy nie będą szły równo w postępach

mądre z nas mamusie :-)

a co do zamykania forum - pewnie macie rację, w końcu znudziłybyśmy się sobie :-D

o to chodzi .....niby nasze wszystkie nasze dzieciaczki sa marcowe no ale popatrzmy ile dni roznicy jest pomiedzy pierwszym a ostatnim marcowym bobaskiem .................miesiac czasu to bardzo duza roznica :):)
czasami kilka dni robi roznice:):)................a co dopiero kilka tygodni:):)

pytalam mojej mamy jak to bylo ze mna i moim rodzenstwem..jezeli chodzi o racztowanie chodzenie itp
a ona mi powiedziala ze kazde z nas robilo wszystko w innym tempie....a bylo nas piecioro:-) :-) :-) :-)
i tak sobie mysle ze jezeli dzieci ktore maja tych samych rodzicow roznie sie rozwijaja to co dopiero jezeli maja roznych rodzicow :-) :-) :-)
tak wiec nie mozliwe jest zeby wszystkie nasze bobasy rozwijaly sie tak samo;-) ;-) ;-)
zreszta pamietacie jak kazda z nas miala termin porodu.............kazdy bobas i tak przyszedl na swiat kiedy on chcial :-) .........a nie kiedy my bysmy tego chcialy;-) ;-) :-)

reklama
A ja tak trochę z innej beczki: Wasze dzieci robią "kosi łapci" a mój robi "koci łapci" :-D Oczywiście chodzi o to samo ale czemu "kosi", z czym się to rymuje :confused: Przydałaby nam się jakaś nowa pioseneczka :tak:
Pozdrawiam

Do góry