Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
baska ;-) dzieki :-) mam juz prezent dla Jaska - dostanie wlasnie Adibu swego kochanego --> ADIBU.Tajemnice ludzkiego ciała (789179773) - Aukcje internetowe Allegro
wbij na allegro "adibu" i wyskoczy ich cala masa :-)
Adibu leci na MiniMini leci wlasnie o ciele
no i jest to kosmita ;-) ktory wchodzi w cialo i uczy dzieci - tak mi synek wytlumaczyl :-)
PS. uwielbiam jak Jasiek odmienia imie swojego bohatera...."nie bede widzial Adibuła"![]()

W obrabianie zdjęć i retusz troche się bawiłam, ale czas teraz na ozdobniki :-) Patrząc ile kosztują elementy do scrapbookingu na samym tylko allegro zgadzam się z Piwonią, że kosztowna jest ta zabawa...
No dorwałam się do paru sklepów internetowych i gały mi wybałuszyło. Może na razie poprzestanę na brystolu i kleju i moich malunkach. Photoshopa kiedyś próbowałam ale za trudne dla mnie dziadostwo. Musiałabym zacząć od najstarszej wersji albo innego prostego programu. Macie jakieś propozycje?
Wgrałam to mi bałaganu narobiło. Wyciągnęło wszystkie zdjęcia, poukładało sobie. Nie lubię jak mi program decyduje za mnie. Albo ja niecierpliwiec jestem. Mój mi usunął.