Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
widziałam wczoraj i jakoś nie zajarzyłam, że one tak tanio wychodzą no ale dzisiaj też jest dzień tym bardziej, że Alicja ostatnio tylko na pampersach, przez te lolowe uczulenie, jedzie i serio majątek można na nich stracić
makuc, Patryk też przez uczulenie, ale na pupce, teraz tylko na pampersiakach ostatnio kupiliśmy dwa kartony pampersów w promocji w realu, ale te też napewno kupimy bo cena jest super
Powiem Wam, że kupiłam ostatnio pampersy active baby na promocji 4+ 120 sztuk i niestety z jednej paczki część z nich nie nadaje się do użycia. Około 20 sztuk niestety już wyeliminowałam, bo w miejscu na wysokości miednicy z tyłu zrobiło się Oliwii otarcie, po oględzinach pieluszki, okazało się, ze są tam niewidoczne a bardzo wyczuwalne granulki, których tam być nie powinno.
MARGERRITA pamiętam tą historię DOBRANOCKI ale ona po złożeniu reklamacji miała dostać nowe huggiesy i w końcu ich nie otrzymała, niestety. Ale masz rację z tą infolinią. KANIA nie patyczkuj się tylko dzwoń do nich i opisz jak to wygląda, tym bardziej, że to jest marka dbająca o renomę, więc nie powinni tego zostawić bez odzewu.
Kania walcz o swoje ja bym nie popusiła. Sama zreszta wiesz jak ja walcze z ludzmi którzy mnie wkur....
A co do pampersó miałam jedna paczke w kartonie co mi sie w 4-5 szt rzep urywał przed założeniem. Frajerka byłam że nie wpadłam i nie zadzwoniłam. Niby 4-5 szt ale w sumie dlazego to ja mam tracicić.
Kania dziewczyny maja racje dzwon do nich niema co popuszczac tutaj gdyby tak sie zdarzylo poszlabym do sklepu i oddaliby mi kase ale w pl trzeba do zrodla
a ja myślałam, że jej przysłali...
czekamy na wieści od pampersa,
a co do rzepów, to obecnie huggisowa paczke co mam też się odrywają, za to nigdy nie mialam takiego problemu z dada