reklama

PROMOCJE w sklepach!

KANIA mam nadzieję, że odzew na pismo dostaniesz niebawem!
MARGERITTA ja z dadami miałam problemy :baffled: brzegi tego nadruku siateczkowego co jest z przodu pieluszki się odklejały i przyczepiały jakimś cudem do ud Alicji :angry: jakoś chyba źle zespojone z pieluszką były. Po 2 paczkach dad z takimi samymi wadami stwierdziłam, że podziękuję....

reklama
Mąż dodzwonił się do firmy Pampers.
Mamy odesłać wadliwe pieluszki, wyślą zwrot w formie produktów pampers.
Poza tym musimy wypełnić formularz zdrowotny i opisać dokładnie tę ranę (szkoda że nie mam zdjęcia) to by się podpięło pod opis.

Roxi widziałam tą promocję, ale ona tylko na 3 jest. Zmieścicie się??
Kania to super, że napisaliście. Teraz informuj jak się postarali. Ja jak kiedyś w bakusiu znalazłam jakiś odłamek niewadomo czego to dostałam w ramach przeprosin całą zgrzewkę 12 sztuk. Na szczęście to obfociłam...a że chciałam tylko zgłosić i nic z zamian otrzymywać nie chciałam to narzędzie zbrodni wyrzuciłam, ale i tak mi bakusie przysłali.
Maqc my po angli kupilismy DADY i powiem Ci, że super hiper rewlelacja :-). Takie cieniutkie, bardzo jakoś na plus się zmieniły. Szkoda, że u Was takie niespodzianki.
Marg ja na hugisy się już nie skuszę, bo nam przeciekały BARDZO

Sarisa pamiętam właśnie o tych Bakusiach, ale nic nie pisałaś że dostałaś rekompensatę, to super :-)
Co do Dad, to u Nas niestety nie podchodzą, wg mnie nie wchłaniają dobrze moczu, Oliwii się robiły odparzenia.
Innych pieluch nie próbowałam, więc wierna jestem pampersom, mam nadzieję że sprawa się wyjaśni z wadliwymi i więcej takich produkować nie będą. Dziś spakowałam mężowi kilka, ma im odesłać.

reklama
Makuc nie ma co ubolewać bo te pampersy to sleep & play czyli wg mnie lipa. Mam je jeszcze w żłobku i czekam aż się skończą. Odparzały, są strasznie i dużo dzieci ma uczulenie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry