reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Aneczka ja sobie przygotowałam wstepnie 56, ale i spiochy 62 tez tak awaryjnie. Nie chce brać za dużo bo u nas przecież ciuszki, to tylko na powrót do domku trzeba...w szpitalu ubiorą nam maluszki w szpitalne ciuszki

ja biorę na 56 i jedno na 62 i styka ;)
zresztą po porodzie naturalnym o ile się nic nie dzieje z maluszkiem to się wychodzi po 2-3 dniach w zależnosci od szpitala
i pamietajcie dajcie jeden ciuszek na pierwsze przebranie jakiś taki gorszy bo zakładają tetrową pieluchę na początek
ja miałam wszystko obsr.....:D
na szczescie moja mama była i szybko to zaprała bo smółkę ciężko doprać jest

Ania, ja 56 i 62, bo 56 mam mało.... zresztą uszykuję M. kompleciki i w razie czego będzie dowoził :tak:

ja wezmę kilka takich , kilka takich - pewnie też na szkole rodzenia w szpitalu powiedzą mi co mniej więcej i ile ;)

w razie co B. przywiezie , w szafkach będzie poukładane to tylko wyjmie i siup ;)

Dziewczyny, a ja mam takie pytanie.. Jak tam Wasze brzuszki ? Pytam konkretnie o struktore skory... Kolezanka ktora jest miesiac dluzej w ciazy niz my, zadzwonila do mnie i powiedziala, ze brzuszek jej popekal... i to prawie w 9 miesiacu ! Cala cieze nic, a teraz nagle bum i mimo iz sie smarowala kilka razy dziennie, bach - popekal i juz...:baffled: A mowi mi, ze moze byc jeszcze gorzej, bo malemu zostaly 4 tyg do porodu a te ostatnie 2 miechy tj 8 i 9 podobno dziecie tyje blyskawicznie...
Ja poki co nie mam nic, ale myslalam, ze jak juz tyle sie wytrzyma to juz pozniej bedzie spokoj, a tu taka "niespodzianka"...

no niestety tak też się może zdarzyć , w końcu teraz najbardziej skóra się będzie rozciągać ... chyba nic na to nie możemy poradzić..
mi puki co nic nie wychodzi , tylko swędzi brzuch czasami ....

dziewczyny jak zostawicie mężowi co ma wziać w szafce to podpiszcie chociaz to że do szpitala
słyszalam rózne inne historie śmieszne że nie to co trzeba wzięte było :-D

Dziewczyny, a ja mam takie pytanie.. Jak tam Wasze brzuszki ? Pytam konkretnie o struktore skory... Kolezanka ktora jest miesiac dluzej w ciazy niz my, zadzwonila do mnie i powiedziala, ze brzuszek jej popekal... i to prawie w 9 miesiacu ! Cala cieze nic, a teraz nagle bum i mimo iz sie smarowala kilka razy dziennie, bach - popekal i juz...:baffled: A mowi mi, ze moze byc jeszcze gorzej, bo malemu zostaly 4 tyg do porodu a te ostatnie 2 miechy tj 8 i 9 podobno dziecie tyje blyskawicznie...
Ja poki co nie mam nic, ale myslalam, ze jak juz tyle sie wytrzyma to juz pozniej bedzie spokoj, a tu taka "niespodzianka"...

ja narazie nie mam nowych rozstępów. nie pamiętam w którym miesiącu wyszły w 1 ciąży.
Przyjaciółka niedawno rodziła i też jej w ostatnim miesiącu wyszły i to strasznie się posypały.

joasiah- u mnie założyli jednorazową pieluszkę i ciuszki szpitalne, dopiero rano przebrali mi małego w moje ciuszki.

Ostatnia edycja:
reklama
Anja, jak mają rozstępy się pojawić, to pojawia sie i dzień przed porodem (moja przyjaciółka tak miała, całą ciąże sie cieszyła, ze nic jej nie wyskoczyło, a ostanie dni przed porodem to maskara). JA na razie nie mam, przy Igusiu też nie miałam:no: pogłębiły się jedynie te które miałam na piersiach

Do góry