• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
hejo.. no dobra w koncu ja moge pokazac kilka zdjec naszej norki ;))

Załączniki

• DSC05865.JPG
    DSC05865.JPG
    90,3 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC05867.JPG
    DSC05867.JPG
    88,5 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC05868.JPG
    DSC05868.JPG
    94,7 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC05869.JPG
    DSC05869.JPG
    91,4 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC05871.JPG
    DSC05871.JPG
    73,9 KB · Wyświetleń: 84
i jeszcze to ;)) tak sie ciesze juz najprawdopodobniej bedziemy sie w weekend wprowadzac, musza nam jeszcze tylko wycyklinowac i wyolejowac podloge i skonczyc blat w kuchni ;)

Załączniki

• DSC05874.JPG
    DSC05874.JPG
    95,1 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC05875.JPG
    DSC05875.JPG
    108 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC05877.JPG
    DSC05877.JPG
    86,9 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Agaton, fajny odkurzacz ;-) Oldskulowy ;-):-D

Mieszkanko super :tak::-) Macie salon z kuchnią? Kuchnia bardzo fajnie wygląda :tak::-) I łazienka super :happy: Klimatyczna :-) Niebieski pokój to sypialnia?

hehe ostatnio kumpela smiala sie ze dobieralam kolor scian pod odkurzacz ;) a tak naprawde to do odkurzania tych wszystkich pylow Jacka ojciec wytargal go z piwnicy ;)

nie ten pokoik to pokoik Agatki i on na zdjeciach wyglada na niebieski a ten kolor w duluxie nazywa sie francuska lilia i na zywo wlasnie taki lila troche ;)

nie wiem czemu nie mialam zdjecia sypialni tam mamy jedna sciane sliwke wegierke a reszte scian pastelowy jasmin czyli kontrastowo

no i tak mamy polaczony przedpokoj z salonem i kuchnia, jest w sumie fajna przestrzen dzieki temu

no i znalazlam sypialnie, zdjecia srednie bo robilam na szybko, no i rzeczywiscie zdjecie od strony balkonu tez by sie przydalo ale to juz musze zrobic bo nie mam takigo

Załączniki

• DSC05873.JPG
    DSC05873.JPG
    77,3 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Hehehe, Agaton, moglybysmy razem bawic sie w aranzacje wnetrz;-). U nas kuchnia tez w takim mniej wiecej kolorze, w sypialni podobne kontrasty. Fioletowa ( sliwkowa) sciana i kontrast w magnolii chyba. Jasminem dla kontrastu malowalam sciane w kuchni, ale dla mnie to poprostu bialy/zlamany. Za bialy i bede przemalowywac chyba na lekka kawe z mlekiem, z przewaga mleka. U Manki mialbyc wlasnie tez ten kolor na jednej ze scian, ale akurat nie bylo i wzielam z mieszalnika. Ale bardzo mi sie podoba ten odcien.
My byc moze tez sie bedziemy w ten weekend przprowadzac, przynajmniej chcialabym bardzo.

W ogole smieje sie z Mackiem, ze ciagle kupuje jakies farby, ciagle mysle, ze to inny odcien, a wychodzi na to, ze wiekszosc chalupy mam w jasnych kremo-bezach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry