• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
hehe nonek ja magnolie tez probowalam, ale wydawala mi sie zbyt pomaranczowa i dlatego w kuchni wybralam pastelowa orchidee, J tez marudzil ze ten jasmin to bialy zlamany ale jest git i jakos sie przekonal, ale wlasnie najbardziej sie ciesze z koloru u Agatki bo nie mialam wcale pomyslu i tak z dusza na ramieniu wybieralam, ale jak zobaczylam efekt to sie bardzo ucieszylam ;)

dzieki dziewczyny, tak jak aenye napisala na mamusiach najbardziej cieszy mnie ze to takie wlasne, ze czlowiek inwestuje dla siebie, bardzo bylam przywiazana do mieszkania ktore wynajmowalismy, ale teraz dopiero jak to wszystko nabiera ksztaltu tak fajnie sie czuje z tym i ze wlasnie w trojeczke bedziemy sobie razem mieszkali, a najbardziej cieszy mnie radocha Agatki, w niedziele skladalismy lozko nasze jak ona sie cieszyla jak skakala, a zawsze jak wbiega do swojego pokoiku to pokazuje moj kojoj (kolor) i udaje ze caluje sciany, no jest niesamowita

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry