• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
No lustro czeka na zamowienie.
Gdybyś potrzebowała lustra pod wymiar w jednym kawałku ( 110 x 108 ) to wal śmiało , bo znajomy pracuje w firmie , która robi dużo większe lustra i szyby , więc taki kawałek jak dla Was , może nie zabrzmi to najlepiej , ale byłby z odpadków , więc na pewno za darmoszkę , tym bardziej , ze owy znajomy wisi mi przysługę .

Aaaa : dziewczyny po prostu diabliczki małe ! świetne !
a wiecie , ze mojemu dziecku rosną w końcu włosy ! ma takie loki jak Mańka !

Ostatnia edycja:
A ludziki na skrzyni sa oczywiscie z serwetek;-).
Jakby ktoras chciala cos do pokoju w decu to moge zrobic.

lepiej sie nie chwal bo zaraz ustawi sie kolejka a ja pierwsza :-D

super gniazdko sobie uzadziliscie!
lazienka fajna taka surowa - te ciemne kafle to mozaika?

macie juz elewacje - pokaz zdjecia?

jak ja bym chciala juz skonczyc, nawet nie wiecie, a jeszcze tyle roboty...:baffled:

Z decu jak ktoras ma ochote na jakies np. pudelko na zabawki czy cos to nie ma problemu, lubie sie bawic w takie cos.

Elewacje pokaze jak wysune nos z domu;-). Zwykla jasnobezowa ( niemalowana, tylko juz tynk w takim kolorze).

Anita ty to masz oko, nawet nie zauwazylam, ze widac wymiary;-). Pogadam z Mackiem, jakby byla mozliwosc przetransportowania tego to chetnie bysmy skorzystali.

FAjnie, kurcze i mi też ta śliwka się podoba:-D
Jak dla mnie łązienka jest super, uwielbiam ciepłe kolory ale w pokojach. W łazience może być zimno i ciemno, za to tu jest jasno i wcale nie tak zimno i też super:tak:

gratuluje nona!
w koncu u siebie :)
wszystko wyglada fantastycznie
jak ja juz marze o swoim domu, o wykanczaniu i meblowaniu
po moim remoncie mam wiedze ze jestem gotowa przejsc to jeszcze raz ;-)

co do decu to ja chetnie sie pisze na cos fajnego

Dziewczyny fajne macie te mieszkanka, podobają mi się bardzo... może kiedyś ja też urządzać będę swój domek:happy:

Renowacja skrzyni super....szkoda ze ja nie mam skrzyni, a z chęcią zgłoszę sie do Ciebie Ilonka po takie dekorki będą mi potrzebne na na tapetę do Alicji pokoju:tak:, oczywiście jeżeli się zgodzisz.

reklama
slicznie, nonek! lazienka superancka, jak najbardziej maj stajl :-D a dziewuszkowe pokoje sliczne! takie wesole :-) sypialnia tez git! i jakie modne polaczenie, fiolet i czerwien :-) super!
i jaka Manka duza, hehe! i widac, ze prawdziwa diabeluszka z niej :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry