• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

laski kuzwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nie moge robic nic w pieprzonej ikei, bo mi sie wszystko w calach wyswietla, po angielsku i nie wiem, jak to przestawic!!!
a sciagam wersje pl!!!

mialam dobrze, ale przy okazji akcji z panda usunelam ten planner, teraz zainstalowalam znowu i tylko po angielsku. nosz fak...!!!

heeeeeeeelp?

reklama
Mi też się kiedyś tak zrobiło ale po powtórnej instalacji się naprawiło. W ogóle ten Ikeowy program do dupy i mi się ciągle wywalał. No na szczęśćie już po sprawie ;-)

My mamy trochę znajomych gadżeciarzy, ale nie snobistycznych. Pewnie jak się ma dużo kasy to się też więcej wydaje ;-) Mam nadzieję że kiedyś też będziemy mieli tyle kasy żeby kupować wolno opadające deski do kibla :-p Hehehe
Nakręce wam filmik o desce klozetowej jak się pojawi;-)

Kate, dobra reakcja ciotki na propozycję :-D:-D:-D

Co do kafelków - ostatnio dziad sprzedawacz nam gadał, że Paradyż obniżył standardy kalibracji. W miarę jeden kolor z partii ma ten sam rozmiar, ale ostatnio miał klientów co kupili dwa kolory i były różnych rozmiarów w ramach kolorów.

A jakie ty Patrycja masz babo te kolorki? Bo coś ukrywasz ;-)

kasia, ja juz 5 razy instalowalam i odinstalowywalam i nic, kuzwaaaaaaaa.
co za dupny program, przysiegam. w tej nobilii robilam normalnie w 3 minuty!!!! a w ikei tyle tego srania, ze hej.

a jakie kolorkii?????? nie wiem, o co kaman!

sczekautuje to :-)

a kafelki do lazienki to taki ciemny cieply bez i braz, jak mialam w tej lazience, jak na zdjeciu :-)

a na balkon taki hmmm rudobrazowy z takim deseniem cos jakby siersc bawola :-D

Załączniki

• bbl2.jpg
    bbl2.jpg
    83,1 KB · Wyświetleń: 66
reklama
kuzwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie bedzie dzisiaj odbioru tego mieszkania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zaraz nerwicy dostane!!!!
facet, wlasciciel, nie ma uregulowanych jakis smiesznych kilku stowek w semeko, zapomnial o tym i ci z semeko dzis dopiero o tym mowia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: faaaak a ja juz wszystko ustawilam!!
dodam, ze odbior mial byc o 12.30!!! szybko mowia, co???

kuzwaaaaaaaaa
ponoc jeszcze dzis ten koles tam pojedzie i zalatwi i jutro mamy odbierac, ale ja juz normalnie mam spinke, ze hej..
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry