• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
sugar, no to dawaj :-) a co do pralki, to jak dla mnie ok, ale lepiej sprawdz, jaka ma glebokosc. bo te z 4-4,5kg wsadem zazwyczaj sa na 40cm glebokie - ja taka mam. gdybym brala normalna, wiekszy wsad tez bylby rulez :-)

Nasz poprzedni bosh mial 6 kg, a ta teraz ma 7 kg wsadu. Nasza to siemens E10 46- pomiedzy cyferkami jest kropka po srodku ( nie wiem jak to sie wstawia). Pamietaj, ze siemens to koncern bosha czyli na jedno wychodzi. Nasza ma np. 15 min program prania, ja czasem korzystam z tego jak chce odswiezyc ciuchy. W gruncie rzeczy przydatne to jest.

taki krotki program jest zajebisty. ja tez mialam nadzieje na taki, myslalam, ze to standard i opcja 'przyspieszanie czasu prania' wydawala mi sie wlasnie tym :baffled: a tu guzik, skraca mi o ilestam procent, max.30%. i najkrotsze pranie mam 1.30 :dry:
ale poza tym super na razie jestem zadowolona :-)

Spoko.
A jak czesto robisz pranie? Jak masz duzo i czesto, to szukaj o wiekszej pojemnosci, to sie naprawde przydaje. A wymiary zewnetrzne ma standardowe.

reklama
o, mi sie samsung barrrdzo podobal. tylko nie mieli na 40cm glebokiej :-(
my wzielismy aristona w sumie tylko dlatego, ze byla najplytsza (wlasnie 39cm) i supersilent.
ale samsungi czadowe, szczegolnie z duzym wsadem (jezu, jak to brzmi :rolleyes: :-D), no ale w plytkich nie ma szans na wiecej niz 4,5kg :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry