• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
Jak ja nienawidze prasowac.
A ja teraz z innej beki, znalazlam na kompie zdjecie swoich chalup. Niestety tylko od tylca. W tym mniejszym teraz sobie bytuje;-).

Gites domki, Nonek :-) Wyglądają pięknie :-)

U nas ciągle kupa do wyprania. A pachnące nie jest wcale, bo jak pachnie to znaczy że się nie wypłukało i za dwa dni młody jest w czerwone ciapki :-p
My mamy jakiś mały wsad, ale styka, bo pełna pralka starcza akurat na całą suszarkę, nie muszę drugiej rozstawiać. Ja się nie mogę doczekać nowej pralki, ale myślę że to hoho długo jeszcze. Na razie kupiliśmy mikrofalę w końcu. Darek grzeje sobie kanapki w niej w kółko :szok: Ohyd ;-)

nonek - super:tak::tak::tak: Ech, ja tez już chę żeby mój tak wygladał....:-(A moze coś ze środka wkleisz????

kasia - hehe, szał na falówkę, tez tak mieliśmy grzaliśmy wszystko jak leci, kanapki zwłaszcza:-D. Dobra sprawa, ja nie wyobrażam sobie kuchni bez falówki:tak:

Co do prania - ja musze mega oszczędzać bo cholernie drogi prąd - mamy taryfę budowlaną i prąd 2x droższy niż normalnie:baffled:. Jakbym prała częściej niż 2x w tygodniu to chyba byśmy poszli z torbami....:dry:To samo się tyczy wszelakich urządzeń grzewczych na prąd (gofrownica, frytownica parowar itp itp) - niestety raz w tyg to max, w ostateczności, a i to już luksus,hehe:cool2:

To istnieje jeszcze cos takiego jak prad budowlany? My nie wiem czy mamy nawet, ale nie dostaje jakis masakrycznych rachunkow, wiec chyba normalny. A przecie to budowa.
Ze srodka to najwyzej moge wam zrobic zdjecie Pawla:-):-):-). Na razie tam nic nie ma do ogladania. Ale juz niedlugo:-):-).

nonek no własnie-pokaż tego małego w środku!!!
nie wiem jak z ta budowlaną, moze inaczej jest w innych miastach, ale u nas dopóki nie masz ,,odbioru" domu (do czego nam jeszcze daleko) to używasz taryfy wyłącznie budowlanej - bez żadnych ulg (np wieczorowych czy weekendowych) i ten prąd jest 2x droższy od zwykłej taryfy:dry:

reklama
Jak zrobie wreszcie porzadek to porobie zdjecia i wtedy wam pokaze:-).
A z tym pradem to nie wiem jaki mamy, musze popatrzec na umowe z energetyka. A odbioru to my jeszcze tez nie mamy i daleko do niego!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry