• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

Ja mam pralkę samsunga najzwyklejsza bez żadnych bajeranckich programów (i tak bym pewnie ich nie ożywała,hehe), podstawowych 8 + szybkie pranie 35 min. ze sterowaniem elektronicznym, wsad 6 kg Najfajniejsza funkcja to blokada przed dziećmi:cool2:
W ogóle to mam dużo urządzeń samsunga i odpukać zadne mi się jeszcze nie zepsuło. Jestem bardzo zadowolona z tej firmy.

A moja siostra cioteczna która kupiła 5 lat temu Indesit - wybajerzona, ładowana od góry - wtedy juz kosztowała 1800zł - rok temu miała pożar. Zapaliła jej sie ta pieprzona pralka. Psuła się i psuła, była kilka razy naprawiana a w końcu po nastawieniu prania przegrzał jej się programator,zrobiło się zwarcie (?????) i zapaliła sie. Całe szczęście że byli w domu i zauważyli..... No tragedia - Boże chroń od Indesitów wszelkiego rodzaju:no::no::no:

Tak wiec polecam samsung (kate ;-) ) ale myślę,że Bosh tez nie będzie zły ;-)

reklama
o, mi sie samsung barrrdzo podobal. tylko nie mieli na 40cm glebokiej :-(
my wzielismy aristona w sumie tylko dlatego, ze byla najplytsza (wlasnie 39cm) i supersilent.
ale samsungi czadowe, szczegolnie z duzym wsadem (jezu, jak to brzmi :rolleyes: :-D), no ale w plytkich nie ma szans na wiecej niz 4,5kg :-(

Hehe:-)

przekonasz się, że te 4,5 kilo to za mało:tak:
oczywiście, jak ci dzieci dorosną:-)
u nas to pranie co 2 dzień

Polecam Samsunga:) mam też super fajną lodówkę:)

Aristona nie lubię, bo mają syfiastą polityke reklamacyjną :/

spoko, kate, ja juz od dawna wiem, ze i 5kg to za malo i marzyla mi sie ta 8-kgmowa. u nas pralka codziennie chodzi. co zrobic, w mojej lazience inna sie po prostu nie zmiesci.

a co do aristona - mow, czemu??? i czemuzes tego nie mowila, jak kupowalam i prosilam o opinie :shocked2::shocked2:

ja slyszalam, ze u nas w gdansku jest serwis i nie ma problemu z reklamacjami!

Pati ja mam kuchnię ceramiczną i zmywarkę Aristona
i jestem baaaaardzo zadowolona:tak:
a o reszcie dowiedziałam się niedawno
nie podoba mi się ich polityka reklamacyjna /wiem to od znajomych, widziałam pisemka/
generalnie zawsze jest twoja wina, jak coś się zepsuje
dopiero po 3 odwołaniu, łaskawie ci naprawiają
potwierdziła to nawet serwisant /w rozmowie nieoficjalnej of kors/
o i tylko dlatego ich nie lubię:-p

dobra 4,5 kg odpada
kupie wieksza
juz dzisiaj sprawdzalm na e bayu nimieckim, taka na 7kg kosztuje ok 450 euro
wiec chyba kupi mi mama kolezanki i przywiezie ja
jej brat podmieni mi menu na pl i juz

ja bosch jak najbardziej :tak:
lodowka boscha, wszystkie jakies duperele typu czajniki i krajalnice boscha
no i teraz jak bedziemy robic nowa kuchnie to zmywarka plyta piekarnik tez bosch :tak:
a samsunga mamy tv np i tez uwazam ze fajna sprawa

ja mam 6 kg wsadu i piorę max 2x na tydzień. Chyba bym poszła z torbami gdybym prała częściej... zresztą... nie zbiera mi się pranie częściej niż te 2 razy na tydz....:confused:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry