• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

a gdzie? to wloska jakas? wyglada jak taka zajebista wloska, co ja widzialam w agenie.. kurcze, nazwa.. pigazza czy cos.. ;-)
tak?

reklama
Aenye nie mam pojecia, nie pamietam. A facet z jakiejs pipidowy. Moze uda mi sie znalezc jego namiary. Szklana tylko tyle wiem. :-)

hehe ja tez w projekcie mialam plytki wloskie za trylion milionow a kupilam polski tubadzin za 15 razy mniej
a wyglada bosko i wszyscy pytaja co to za hiszpanskie kafle hehe

ja juz mam galki do mebli kuchennych ktore moj znajomy przywiozl mi z indii, obcykany juz mam stol ktory zrobi mi wujek i stare krzesla i fotel z renowacji bede obijac siedziska blekitnym aksamitem :-p
zlew bedzie miedziany o cos z tych ( prostokatne) : MEKSYKANSKI ZLEW ~ ZLEWOZMYWAK UMYWALKA Z MIEDZI (360936610) - Aukcje internetowe Allegro

a co do kafli czy mozajek to takie cudenka:
50 sztuk~10x10 glazura, terakota, kafelki, dekory (344974346) - Aukcje internetowe Allegro

MEKSYKANSKA GLAZURA KAFELKI MOZAJKA DEKORY DECO (349777795) - Aukcje internetowe Allegro

piekne sa

a domu jak kiedys sie dorobie to chce taka umywalke MEKSYK ~ UMYWALKA BLAT Z MIEDZI LAZIENKA DECO ART (354153904) - Aukcje internetowe Allegro

no to sie pochwalilam:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry