• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

oj sugar super, w Poznainiu jest knajpka Mexican urzadzpna w tym wlasnie klimacie i zawsze chorowalam na lazienke w tym stylu i cos czuje ze sie spelni ;) fajnie ze podalas te linki

reklama
sugar, fajoskie, bo oryginalne, choc troche nie w moja manke.
a powiedz, bo nie kumam tej aukcji z kafelkami mehico - jedna kafelka 220zl czy 50szt za tyle???? jakas dziwna aukcja, tak btw ;-)

FAjnie pooglądać takie style..
Chociaż mój to raczej wiejski, rustykalny. Uwielbiam belki na suficie, duże okapy, ciepłe kolory, drewno, wijące się po suficie tradycyjne kwiatki typu bluszcz itp
O, tutaj parę fajnych propozycji

Ale zanim kiedykolwiek będzie mnie stać na projektanta, feng shui, tradycję...:-D:-D:-D
Pewnie zakończy się kupnem jakiegoś regału kuchennego BRW z wyprzedaży i tyle;-)

dziewczyny szukam inspiracji na salon!!
no i w sumie kuchnie bo bedzie miedzy nimi wybite czesc sciany wiec musi byc podobny styl bo bedzie troche widac.
z kuchennych podobaja mi sie teraz takie meble z polyskujacymi frontami
cos w tym stylu: MEBLE KUCHENNE, KUCHNIE, AGD /meblekuchenne.pl - wiemy wszystko o Twojej kuchni/

w salonie chcialabym jakies ciemniejsze panele a to juz w sumie srednio z nowoczesnymi meblami, plus w salonie musi byc stol z krzeslami przy ktorym bedziemy jesc posilki cala rodzina.

poradzcie , moze cos wpadlo wam w oko:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry