• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
Kicia miej na uwadze, ze na kazdych szafkach takich swiecacych widac kazdy slad, kazda plamke, kazde odbicie dloni itp. A jesli chodzi o ciemne drewno na podlodze, fajnie ty wyglada, ale cholernie widac kazdy kurz znowu, kazdy pylek. Mi wiele kurna rzeczy sie podoba, ale sa niefunkcjonalne niestety. Szczegolnie przy dzieciach. No i to, ze nie przepadam za lataniem ze sciera mnie od niektorych pomyslow oddala.

Ja mam projekt kuchni, ale ogolnie go wno widac. Pokaze juz wam jak bedzie gotowe.

Sugar to teraz mi narobilas smaka!
zajebiste tam maja meble!
kuzwa teraz to juz mi sie nic innego nie bedzie podobac :szok:
czemu u nas nie ma takich sklepow:wściekła/y:

Nonek wiem ze te kuchnie moga sie "palcowac" ale widzialam wlasnie takie swiecace z takiego materialu na ktorym wlasnie nic sie nie odbijalo, sama bylam w szoku.

Atol no fajna taka podloga. ja mam w salonie teraz wlasnie bardzo jasna wiec dla odmiany chce cos ciemniego, no moze nie az tak bardzo!

mialam kiedys takiego adoratora co mial lazienke wielkosci salonu moich rodzicow ( czyli 3 samochody osobowe na luzie wchodza) ciemna z wielka wpuszczana wanna, kabina prysznicowa telewizorem i wogule bajera na calego
i jakos nie moglam tam sie wczuc w klimat
jakos ta ciemnosc do mnie nie przemawiala
ja wole jasna a najlepiej to po prostu dobrze oswietlona
ja mam taka lampke z papieru czerpanego postawiona mala i wieczorem sobie ja wlaczam i mam klimat relaksowy

Ja nigdy nie widziałam ciemnej łazienki, ale podejrzewam że jak mała to jak w trumnie ;-)
Znajomej siostra zrobiła sobie granatowe kafelki i klęła 4 następne lata, aż je skuła, fajnie się osadza kamień od wody jak się chlapie...

Z niepraktycznych rzeczy usunęłabym szyby z okien, co dwa dni myję bo mi Piotrul wypaca zawsze, koszmar. :baffled:

Ditowe kuchnie bardzo ładne :tak::-)

Ja lubię jasne podłogi, ciepłe kolorowe ściany i ciemne meble :sorry2:

reklama
no agaton spryciulo!!! superowo
a ta Matka Boska z Gwadelupy na kaflu po prostu niesamowita!
no wszystko super

podejrzewam ze w meksyku to mozna kupic za grosze :rofl2:
moze czas polaczyc przyjemne z pozytecznym ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry