• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
Dita sie lata! Sukienki super.
Dzrwi tez.
Widze, ze sciany w fajnej kolorystyce.
I masz TOALETKE!!! Ale Ci fajnie:)

Dita, wyglądasz bosko w tych kieckach!!! Wzbudzisz furore na weselu! :tak::tak::tak::tak::-)
A w sypialni super kolorki dobrane. No i toaletki też zazdroszczę, super sprawa. Duzo tam miejsca u was, ekstra! :-):-):-)

Dita sypialnia duża chyba co??? też chcę tak, ale nie ma gdzie w naszej klitce
sukienki : czerwona diablica, czarna z fioletem grzeczniutka....tzn ogień i woda, ale obie dla mnie bomba:tak: tylko że nie na moje nogi:-(

Jesu, Dita, ja zawsze mowilam, ze z ciebie megasuperlaska! normalnie w tej czerwonej jak marylin!!!

a sypialnia superancka, slicznie, a toaletki, jak nonek, zazdroszcze!!

reklama
eh, no, nie zążyłam sie jeszcze odwdzięczyć, moje kofane;-):tak::-D
sypialnia - e tam, po prostu nowe meble, wszystko tradycyjne (ale ja takie lubię, takie są najprzytulniejsze...), toaletka za 200zeta na allegro od producenta kupiona (super się sprawdza a propos), sypialnia ma ok14 m2, chiba normalna... ;-)
W sukniach zarówno w jednej jak i w drugiej czułam się faktycznie swietnie, myśle, że dobry zakup, może na jakiegoś sylwestra np się jeszcze przyda;-)
a w ogóle o Nat pokochała sypialnię, (bo ma tam łóżeczko) - odzwyczaiła się w ciągu 1 nocy od wózka, teraz jak chce spać woła ,,bakki" (herbatki) i ,,dule" (na górę), kładzie się ją i śpi. no szok,hehe;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry