• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

Kicia a ty masz jakos blizej do Wroclawia?? Bo tam gdzies tez jest jakas hurtownia, tam sie m. in. Almi Decor zaopatruje, ceny calkiem przyzwoite w tej hurtownii, musze J sisotre zapytac o namiary bo tam kupowali meble, wiec jak Ci sie spodobaly meble indyjskie to mozesz tam uderzac ;)

reklama
Agaton dawaj dawaj namiary do tej hurtowni, ja tez chce:-);-). A Kicia nie ma daleko do Wroclawia.
Ja jesli chodzi o meble bede szukac w roznych starociach. Mam kilka fajnych rzeczy po mieszkaniu mojej babci i bede chciala cos sobie podopasowywac. Taki wielki stary stol z krzeslami mi sie marzy. Juz nawet mam kilka namiarow.

mi sie tz strasznie podobaja takie egzotyki, tylko ze raczej w formie 'gdzieniegdzie', a nie cale pomieszczenie w tym stylu. dla mnie za duszno ;-) w takich miejscach. ja lubie bardzo, jak jest jasno, przestronnie i gdzieniegdzie jakis mocny kontrast :-)
na pewno kiedys zainwestuje w takie 'meble z dusza', ale na razie mnie na nie nie stac :-)

co do kuchni blyszczacych - na macie widac jeszcze bardziej. polmat najlepszy. ale jak kicia chodzilas po salonach, to tam w wiekszosci maja takie materialy, na ktorych wlasnie nic nie widac, a swieci ;-)

a co do podlog, to najlepsze takie wymiksowane, jasne elementy z ciemnymi.. takie w stylu line czy klepki 3-lamelowe. mialam wlasnie line i nie bylo w ogole widac brudu, teraz mam bambus niby w kawalkach, widac ciemniejsze i jasniejsze miejsca, ale generalnie bardzo jednolicie jasny jest i widac doslownie wszystko :crazy: kazdy pylek, wlos z dywanu (nigdy nie kupie welny juz), okruch, plame od wody nawet...

takze ja bym patrzyla, by byla wlasnie kilkulamelowa ta podloga..

Ależ proszę bardzo;-) Jak będę miała ładniejsze to wstawię, na razie jak leci ;-)

w roli głównej:

pomocniczo:

aktorzy:

(tylko szybko oglądać bo te ze mną usuwam;-))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry