• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

Nona pamietam Twoja kuchnie troszeczke inaczej heheh teraz jest super... bardzo mi sie podoba.
Sciana u Manki swietna...pozwol jej domalowac ptaszki na niebie hehe

reklama
Sugar nie pamietam, pozniej zobacze. Kuchnia na razie to same meble, jak ja pourzadzam to mam nadzieje, ze nabierze klimaciku.

nonek a ta ściana u Manki to całość tapeta? - bardzo mi się podoba a mam zamiar właśnie coś takiego zrobić u małej w pokoju:tak:
Kuchnia ładniusia i przytulna teraz tylko jakąś firaneczkę, a może zazdroski i można pichcić w miłym otoczeniu:tak:

ja sie zdjeciami pochwalic jeszcze nie moge ale wstawiam dzisiaj projekt naszej kuchni ktory zaakceptowaliśmy, wpłacilismy pierwsza czesc kasy i wiemy ze tak bedzie wygladala, bardzo sie ciesze bo mi sie bardzo podoba ;)

Załączniki

• Mog.jpg
    Mog.jpg
    153,7 KB · Wyświetleń: 127
  • Mog2.jpg
    Mog2.jpg
    146,9 KB · Wyświetleń: 90
;) moj stajl very much ;) przede wszystkim drewniane fronty, fronty zrobione z debu...troszkie drogo , w ikei o polowe taniej mielismy wycene ale to byl masakryczny badziewiak, chcialam meble z serii faktuum ale to taki plastik byl, oczywiscie ten projekt to tylko uklad mebli sie zgadza sprzety , plytki iepe takie przypadkiem dodane... no dobra \a dwa miechy to wam wkleje zdjecia

Fajne:tak: też nie mój styl, ale fajne
a w jakiej firmie robicie?

dlatego my braliśmy w Ikei tylko podstawy pod meble, fronty sami zamawialiśmy i mamy co co milimetra wszystkie drzwiczki​

reklama
Mi sie kuchnia bardzo podoba!!!! Tylko Agaton, nie wieszaj sobie chochli i innych sprzetow przypadkiem nad sama kuchenka. Wiecznie beda upaprane. Juz to kiedys przerabialam. Ja wiem, ze to tylko na projekcie.
Mnie nie stac niestety na drewniana kuchnie:sorry2:. Zazdroszcze, bez zawisci oczywiscie:-p.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry