• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

Wiesz KAte nie wiem co bedzie za 8 10, czy nawet 35 lat... moze wygram w totka i sobie kupie kuchnie z 50 tysi i nie bedzie to robilo na mnie wrazenia....

oczywiscie bez urazy Kate :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
A ja wcale nie wiem jaki jest mój styl jesli chodzi o urzadzenie kuchni.
Na razie mieszkam i dzialam w bunkrze. Nawet nie umiem sobie wyobrazic wykonczonej tej mojej chałupy:-p Chciałabym białe meble lub cos z kosci sloniowej, blat drewniany bądź kamienny. Jeszcze sama nie wiem.

A kuchnia Agatonowa mega droga dla mnie, ale bardzo ładna:-).

Kuchnia Nonka superowa:-) tylko dla mnie ciut za ciemno;-)

Jeju jak ja bym juz chciała mieszkac w wykonczonej chalupie.

A i kuchnia Roniaka jest git. Widziałm. I Aenye też git i Kasi_z i Kate też - tylko u Kate jak u Nonka dla mnie za ciemno:-)

A mnie tam cena nie powala - u nas takie na zamówienie porządne kuchnie z firm (nie od stolarza z garażu ;-)) to kosztują 12-15 tys. Szczególnie jak fronty z drewna to drożej. My wybraliśmy opcję economy ze względu na niszczycielski potencjał demona, a w perspektywie dwóch - teraz i tak mamy pełno rysek, dziurek w tych frontach bo np. sprytek dopadł widelca i sprawdza co jest w środku frontu. A ja w ciąży nie nadążam :-D Agaton, też mam taki plan - za 10 lat kuchnia za 50 tys to jak splunąc, hehe ;-);-);-)

mnie tez cena nie powalila
ja mam za 10 tys prawie i nawet nie drewniane fronty...
a kuchnia bardzo ladna
ja chyba nie mam wypatrzonego stylu kuchni
poprostu sa takie ktore mi sie podobaja i takie ktore nie bardzo :tak:
Nonkokuchnia tyz fajowa, duza

Lucky tenks ju

no nie wiem jak z ta cena, dla mnie to naprawde tez duzo pieniedzy, ale ten projekt bardzo mi przypadl do gustu i skoro mam pokoj z aneksem chcialam zeby ta kuchnia naprawde fajnie sie prezentowala, jesli chodzi o kase to nie wiem jak zrobimy reszte ;) ale nie mam tez zamiaru podchodzic do urzadzania mieszkania tak ze wszystko bede musiala miec zrobione na tip top... co nie zmienia faktu ze nawet za tego typu kuchnie w innych salonach w Poznaniu zaplacilibysmy jeszcze wiecej, poza tym to kuchnia na wymiar, wszystko moge dopasowac do pomieszczenia a nie do mebli jak to jest niestety w ikei... lub np. z danej serii nie maja frontow pod zmywarke 40 tylko 60 wiec w calej kuchni z brazowymi forntami jest zmywarka z jakims metalowym frontem ja jestem taka ze takie pierdoly mnie juz raza, a tu wchodzi ekipa, robia swoje i nie musze sie juz o nic martwic i jestem zadowolona w 100%

mnie cena tez nie powala, znaczy sie nie mam teraz kasy na cos takiego i nie zrobilabym, ale rozumiem. jak szukalismy naszej to identyczny projekt jak ten, co mamy, tylko w salonach roznych, to wlasnie liczyli nam ok 11 tys :szok: i tez nie z drewna. z przerazenia to malo nie padalam. a w ikei, gdzie na szczescie nam mega idealnie wyszlo co do cm, dalismy za meble 3,300. takze roznica niewiarygodna, a jakosc uwazam niewiarygodna jak na ta cene, a zreszta w ogole nie mam sie do czego przyczepic. wsio dziala jak ta lala i swietnie sie dla mnie prezentuje, a to najwazniejsze :-D
zawsze marzylam o takiej jasnej, bialej niemalze kuchni :-)

ja z moich mebli z yukei nie jestem zadowolona, mialam nadzieje ze dluzej pociagna
ale znajac moje szczescie to trafilam na wadliwe modele

Pat kiedy sie pochwalisz sypialnia? e?

Agaton very nice! cena za drewniane fronty normalna! no niestety troche kosztuja!
Patrycja pokaz swoja kuchnie bo jakos przeoczylam!
Nonku pokaz salon!

reklama
Z tymi cenami to jest straszna rozbieznosc. Kilka lat temu jak robilismy pierwsza kuchnie to w jednym salonie zaproponowali 12 tys ( kuchnia malenka) a fronty nawet nie drewniane.
Lucky tam nie jest ciemno, tylko rolety w polowie zasloniete (zew) i rzeczywiscie na zdjeciu tak wyszlo. Kolor moich frontow jest taki sobie, ale ja sie uparlam na szafki w okreslonej wysokosci i tylko takie byly. Przyzwyczailam sie:-p.
Kicia moj salon to jeszcze plac budowy. Parkiet sie sezonuje z temp i wilgotnoscia otoczenia, na zime moj stary bedzie ukladal. a Ty mialas wkleic swoja budowe:tak:!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry