• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

I ja się dołączam do nieprzesadnego chuchania i dmuchania. Ciąża to nie choroba, a dom to nie szpital. Jak coś jest brudne, to trzeba umyć. Wiadomo , najpierw wyparzanie, potem też co jakiś czas, ale nie żeby za każdym razem. Ja mam jedynie fiksa z poprzedniego karmienia, że myłam piersi przed karmieniem lub choćby przemywalam je mokrą chusteczką :-p

reklama
Magdziunia nie trzeba ale mozna choć zgodnie z zasadami higieny powinno się:tak:. Ja tez przecierałąm ale dlatego ze niektóre wkładki zostawiały jakies tam niteczki itp:-pAle tu faktycznie wystarcza zwykłe mokre chusteczki;-)

Co do sterylizatora to dostałam od mamy gdzieś dostała są śmieszne pieniądze więc kupiła, ale nie wiem ile będe go używała bo planuje karmić piersią.
Ostatnio kupiliśmy nową pralkę bo stara się rozsypała i kupiłam taką z systemem sterylizacji i ochrony więc jeżeli ciuszki nie będą pogniecione to nawet ich nie muszę prasować. Co ułatwi mi życie :)

Widzę dziewczyny że szalejecie z zakupami :) Ja czekam do końca remontu bo jak na razie nie mam gdzie trzymać rzeczy. Że by w końcu już ta szafa przyszła.....

A to kupiłam wczoraj - komplecik do szpitala:tak:
img2546ep2.jpg

Ciril ladniutkie:tak:i jakie fajne:tak:
ja dzisiaj kupilam taki kombinezonik
.:HAPPY CHILD:. uroczy kombinezon ok.62 beige (416501816) - Aukcje internetowe Allegro
tylko rozmiar 62 i napisali ze to 6/9 miesiecy...cos mi sie wierzyc nie chce....ale mniejszego nie chcialam kupowac
a to wczoraj
ROŻEK ROŻKI 80x80 MAMO-TATO - DUŻO WZORÓW !! (410070503) - Aukcje internetowe Allegro
2 takie rozki i
PRZEŚCIERADŁO FROTTE z GUMKĄ 60x120 - MAMO-TATO (410069607) - Aukcje internetowe Allegro
i 2 przescieradla:tak:

Ciril ale super wyprawka:tak:
Blondii normalnie spiworek pierwsza klasa:tak:Ja tez kupiłam rozek ale z Jersey (czy jakos tak:-p) a jakie wzory wybrałaś?
Kurde chyba tez sie skusze na podobny kombinezonik ale ona ma fajne ciuszki jeszcze musze pozadnie przejzec jego aukcje:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry