reklama
Macie jakieś doświadczenie w kwestii podgrzewaczy i sterylizatorów?
Na co zwrócić uwagę?
Zastanawiam się np. nad takim:
PODGRZEWACZ DO BUTELEK SEVERIN 3176 + GWAR 24MCE (417252310) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam podgrzewacz canpola na szerokie butelki i jest to o tyle przydatne, że można do niego później włożyć słoik z obiadem w każdym słoiku, ale generalnie korzystam z mikrofalówki i zamierzam kupić butelki samosterylizujące Lovi.
Ja podgrzewacz będę miała od sis - Canpol
A sterylizator raczej nie - mam butelki samosterylizujące się (czyli wkładasz do mikrofali i w odpowiednim czasie się ona sterylizuje).
Natomiast moja siostra robiła tak - myła butelki a później wlewała wrzątek i odstawiała na 10 min.
I ok było.
A Oilatum też mi poleciła sis - nie ma jak doświadczone mamusie.
Ja tak robiłam, bo nie myłam butelek płynem do naczyń, tylko przelewałam wrzątkiem, ale do siódmego miesiąca karmiłam piersią więc generalnie butelki były po herbacie lub jakimś soku.
Dobre też jest Emolium - podobne do oilatum, a tańsze :-)
Wczoraj znalazłam jeszcze jeden woreczek z ubrankami od siostry i podobno jakiś worek jest u moich rodziców - w piątek sprawdzę. Kombinezon na zimę mam po Martynce. Moja córka miała dużo niebieskich ubranek, zielonych i beżowych więc dla Juniora jak znalazł i chyba niepozostaje mi nic innego jak złożyć ślubowanie, że dość zakupów ubraniowych

magdziunia
Październikowa Mama'08
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dzięki Wanilio - jak się rozpędziłam to końca nie widać heheheh 
Ciril i Asia bardzo ładne zakupy - te beżowe ubraneczka są słodziutkie

Ciril i Asia bardzo ładne zakupy - te beżowe ubraneczka są słodziutkie
blond_20
Czarownica
Magdziunia kolejne slicznosci kupilas
wiesz co tylko nastepnym razem to szafe kup bo juz tyle tego masz ze niedlugo sie nie zmiesci

reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Magdziunia kolejne slicznosci kupilaswiesz co tylko nastepnym razem to szafe kup bo juz tyle tego masz ze niedlugo sie nie zmiesci
![]()
O widzisz Asiu o czymś zapomniałam

Podziel się: