• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

mam do Was pytanie co do kurierów, pierwszy raz zamawiam coś dużego przesyłką i czy oni mają obowiązek wnieść to pod same drzwi (u mnie 1 piętro), czy dzwonią i czekają przy samochodzie? o matko pewnie to głupie pytanie, ale naprawdę nie wiem
mirabelka73 u nas jak dotąd to wszyscy wnoszą nam na 4p. co zamawiamy:tak: Oprócz takiej firmy: SIÓDEMKI. Nawet kilka razy zginęło nam kilka rzeczy z przesyłek:zawstydzona/y: Ale to inna historia...

reklama
Mi sie jakos to zwykłe "sosna" jakos nie spodobało, u mnie w sklepie było jeszcze "słomka", ale to "teak" nam najbardziej przypadło do gustu :-) Tylko kurcze było za to prawie 100zł drozsze, no ale trudno :-)
A w ogole to chcielismy to lozeczko:
Hurtow ŁÓŻECZKO Radek VII teak szuflada MATERAC (436056502) - Aukcje internetowe Allegro
ale stwierdzilismy, ze nie bedziemy płacic dodatkowo 100zł za wzorek...

A tak w ogole to te 2 lozeczka i posciele u tego sprzedawcy wypatrzyłam jak byłam w 3 miesiacu, ale nie chcielismy wczesniej kupowac i teraz dopiero kupilismy to co wybralismy prawie pol roku temu, he he :-D
Ps. Jutro postaram sie wam w koncu wrzucic jakies fotki naszej wyprawki dla maluszka :-)

Ostatnia edycja:
Martynko mnie teak też się podobał, ale mamy jasne mebelki i dlatego zdecydowaliśmy się na taki kolor - właściwie to jest to sosna albo słomka hehehhe nie pamiętam dokładnie.
Takie z gwiazdkowymi wyżłobieniami też widziałam.

czarna, Antuanet dzięki :-) to będzie chyba GLS czy jakoś tak to może będzie ok
Martynka, magdziunia ja też wzięłam Radka II, sosna jak Magda z tego samego powodu - meble. Chciałam słomkę ale II nigdzie nie mają w tym kolorze, jedynie tą VII ze żłobieniami, a ja też uważam że 100 zł dodatkowo za wzorki to dużo
Martynka pościele super :tak:

Martynka ja nie korzystałam z przewijaka za pierwszym razem i przebierałam Martynkę na kanapie, aż mi prawie padł kręgosłup od wiecznego schylania :baffled:. Jak dostałam potem deskę pod przewijak od siostry, to żałowałam, że wcześniej się nie poskarżyłam i teraz sięnie zastanawiałam. Ja mam takie doświadczenia.
A baldachim, to pewnie kwestia gustu, ja używałam i teraz też kupię. Kurz i tak się zbierze gdzieś, a baldachim wypiorę i gotowe.

A to wylicytowałam przypadkiem niecałą godzinę temu i mam już kombinezon na wyjście ze szpitala :rofl2:

211589baec557ac7.jpg

Wypatrzyłam jeszcze takie:
KOMBINEZON DLA CHŁOPCZYKA ROZ 0/3 MIES (440051109) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY unikalny kombinezon na misiu BCM (441540099) - Aukcje internetowe Allegro

Kasia cudowny kombinezon!!!!!!!
Ja mam upatrzony tez jeden na allegro ale jeszcze sie sie zastanawiam:-p

Ja w sumie jakbym miała tradycyjne łózeczko moze tez bym kupiła przewijak a tak to nie kupuje bo i tak by na łóżku lezał:-p

Martynka śliczności
Kasia sliczny

A ja znalazłam wzcoraj kombinezon na 68-74 taki co ma nogi razem i dziure na pasy, w szafce jejku ja nie wiem jak ja segregowałam te ciuszki po chrześniaku ze go niepamietam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry