reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary - przykro mi i tulam :-(

A ja coś dzisiaj całkiem bez humoru. Źle się czuję. Ciśnienie i tętno mi skaczą jak porąbane, w głowie huczy a na dodatek chce mi się wymiotować :-( Emilka dalej cichutka i bardzo mało się rusza ale serduszko ładnie bije bo podsłuchiwałam. Do tego męczą mnie takie kujące skurcze jakby mi kto trzy calowego gwoździa wbijał w brzuch :-( Karola też jakaś taka bez wyrazu. Tuli się i też widać że nie ma nastroju. Jutro muszę jej posiew zrobić i ogólne bo dzisiaj nie miałam jak z rana zanieść bo M na rano miał. Idę nie będę wam smęcić :-( A na dodatek zimno na dworze - rano u mnie było 2-3 stopnie :-( teraz mam 10 :-(

reklama
Witam miłe panie :-)

Monisia mi po odstawieniu popsuła się cera, a jeszcze bardziej po zafasolkowaniu. Jak nastolatka, coś okropnego.
Mary bardzo mi przykro... Dobrze, że chociaż pracę masz, zajmiesz myśli i czas jakoś będzie leciał do następnego cyklu. Teraz trzymam &&&&&& za jak najszybszy pełny, zdrowy @

Ewcia masz siłę na sprzątanie? Podziwiam, ja nie mam energii na nic, kołdra mnie przygniata ;-)

Sol- w takim razie zapraszam do Bielawy- 20 stopni mamy :))

Hope- ja miałam wolne 2 tyg od sprzątania :)))
cały czas Mężuś sprzatał... ale dziś mnie już wzięło... :))

Dziewczynki - mam pytanko do tych co brały tabsy - czy po odstawieniu tez zaczęły wam wychodzic rózne krostki na twarzy??? ja zawsze miałam nieskazitelna twarz, a teraz wrrr...rózne swiństwa mi wyłażą:angry:

mi tak! i to od razu po odstawieniu! od miesiac afiszuje sie z 1 lub 2 syfami na brodzie, plus takie drobne na czole, ale cale czolo nimi usiane! tak to j nie mailam nwetw okresie dojrzewania!!!! najwyzej jeden syf przed okresem... ale juz sie mprzyzwyczajam, bo wiem ze w ciazy tez mi masa wyskakiwala, to tera ztez pewnie sie bez syfow i wielomiesiecznego wymiotowania nie obejdzie... :)

SOL- u mnie tez pogoda srednia...moze Emilka zacznie jeszcze bardziej fikac-albo bedziesz miala spokoją pannice:))

HOPE- witaj.
JOSEPHINE- do Waszych staran juz coraz blizej...
EWELINKA- no to wlatuje na biszkopta:) mam taka ochote na slodkie-mam nadzieje,ze to zapowiedz @ !!!

kurak w piekarniku jeszcze troche i bede zamać:)

U mnie także już posprzątane, obiad mam tylko do przygrzania,
a teraz trzeba włosy wysuszyć...

A za 2 godz... zobaczę moją Kropeczkę :)))

reklama
ewcia - zazdroszczę u mnie pochmurno i słońce na zmianę a wieje jakby łeb chciało urwać :no: pewnie od tego mnie tak głowa boli :-( a ja za tydzień potwierdzam czy Emilka czy Olek :-) Pogłaszcz maleństwo - Emilka też pozdrawia :-D

mama - Karola szalała w brzuchu i jak się urodziła to nie wiedziałam że mam dziecko więc teraz analogicznie mi diobeł wyjdzie :-p

Włączyłam sobie na chwilę masaż i mnie zaczęło cofać :-( Mięsko od szynki się piecze już 3,5 godzinki - więc jeszcze z godzinkę go tam potrzymam i szama :-D Ziemniaczki na frytki pokroiłam bo wiem jak M tego nie lubi robić a ja mam taką ochotę :-D Tylko niech mnie ta głowa przestanie tak męczyć :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry