Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maggic super wózeczek. Sama coraz bardziej zastanawiam się nad wyborem tako ale ja myślałam o juperze. Ale muszę wejść na ich stronę i porównać poszczególne modele. Kurde tylko muszę tego mojego M. przycisnąć żebyśmy ustalili ile możemy wydać to wtedy będę wiedziała za czym się rozglądać. Kurcze tylko gdzie ja ten wózek będę trzymała????? Nie mamy żadnej wózkowni, komórka też się nie nadaje, zresztą nic się już w niej nie zmieści. A w domu też nie mam odpowiedniego kąta wolnego.

a moze ten co zuzia
Gratuluję zakupu i dokonania wyboru. U nas to droga przez mękę. Zazdroszczę zdecydowania. Ja, zdaje się, że do ostatniej chwili będę się wahała...gratuluje wam zakupionych wozkow
Zuzia jak obrjzysz wozek na zywo to napisz jak wrazenia, bardzo fajna cena i kolory tez piekne
Ja dalej nie wiem czy mutsy slider czy 4 riderA moze ten co zuzia
![]()
.....a ta obok wózka.to ja ..pulpecik..w codziennym ubranku ..nie stroiłam się do fotek w ciągu 2 dni mam go w domu...polecam NIESTEY ZAKUP WOZKA TO JEDEN Z NAJTRUDNIEJSZYCH WYBORÓW..JA PO PIERWSZE KIEROWAŁAM SIE CENA ..PO DRUGIE..FUNKCJONALNOŚCIĄ CZYLI 3 W 1.......PO ZA TYM PIĘKNY KOLOR..W PORÓWNANIU DO WCZEŚNIEJSZEGO MOJEGO WÓZKA FIRMY DYMEX O WIELE LŻEJSZY..KOSZ MA SPORY.....SAME PLUSY.POLECAM DO PUKI CENA JESZCZE JEGO NIE WZROSŁA..BO JEST W PROMOCJI I ROBIONY TYLKO DLA WYBRANYCH ODBIORCÓW W PL.I ANGLI....buziaki