mala.di
Fanka BB :)
A no to faktycznie ;-) w takim wypadku to tez jest super. aczkolwiek wczesniej po prostu nie widzialam nigdzie czegos takiego , mialam na mysli to ze ja bym nie chciala calego czarnego wózeczka, przyciaga to słońce w upały i takie dosc ponure mi sie wydaje...choc ogolnie kocham czarny, wiekszosc ciuchow mam w tym kolorze
. Czarne wózki wyglądają ładnie i elegancko, ale właśnie takiego bym nie kupiła. W lato by małego pewnie parzyło. No i czarny dla dziecka to jednak takie smutne trochę. Ale już czarny z ładnym odcieniem żółtego albo zielonego - ładnie. I przeważnie wstawki kolorowe są robione na siedzisku w spacerówce - czyli w dupkę nie spiecze. Mimo wszystko ja zostaję przy brązowym - nie nagrzeje się jak czarne i dla mnie wygląda bomba (
. Ma wszystko czego potrzebuję, jest niedrogi, zgrabny, w ślicznych kolorach a najładniejszym brązowym ;-) i słyszałam/czytałam więcej pozytywnych opinii niż negatywnych. No i miałam okazję spotkać się z nim face-to-face, nie tylko na zdjęciu w Internecie.