Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kruszki, ja mam dla dziewczynkiistuprocentowej. chłopczyka tez bym za nic nie woziła w niczym różowym, ani w nic takiego go nie ubierała. Myśle że by mi potem tego nie wybaczył, jakby zobaczył zdjęcia...
Zreszta nie wiem, moze troche sama sobie probuje wynagrodzic to ze ja nie mialam rozowego wozeczka, ubranka we wszystkich kolorach tęczy, teraz tak sie jaram strasznie tymi wszystkimi maleńkimi różowymi gadżetami
Ja słyszałam, ze w Anglii to sie na odwrot robi, ze chlopcow w róże a dziewczynki w niebieskieale moze to bzdura totalna, nie wiem.
jeździł w niej na brzuchu to dawało jakąś przewagę ale i tak do końca marca wytrzymaliśmy czyli teraz do końca stycznia (a gdzie tam koniec zimy)Zazdroszczę tym, które już mają wózki, ja wciąż szukam i szukam i już sama nie wiem co kupić.
Na początku myślałam o używanym x landerze, ale teraz już nie jestem pewna.
Ostatnio znalazłam też taki - polskiej firmy Coneco, słyszałyście coś o nim, któraś miała lub ma go ktoś ze znajomych?
WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY CONECO V3 MUSTANG PROMOCJA (2365745495) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
;-)

Mysle ze dala sie wozic 6 mies maluch w niej
moja kolezanka prawie do roczku wozila w gondoli ,aMichal jak mial pol roku to juz siedzial w spacerówce