reklama

Rozwój naszych dzieci

Musiałam wczoraj pozamykac szafki na gumki od weków bo mały wszystko otwiera i wyciąga.
Wczoraj juz był tak padnięty, że w czasie kąpieli strasznie marudził i wołał dań didi, dań didi ( czyli po mojemu daj cycusia):szok: a jak wyciągam moje "wymiona" rechocze w głos i tylko dań, dań, dań, ...... Tak gaduła :tak: A i jak wkładam mu buciki mówi dada, dada,....

reklama
Musimy sie pochwalic - Patryk od dwoch dni raczkuje i staje trzymajac sie czegos!!! Bardzo dlugo zabieral sie do raczkowania, co dzien pokazywalam mu jak sie to robi ale o tylko stal na czworaka, chwial sie i smial ze mnie. No i w poniedzialek wieczorem w koncu ruszyl. Tak mu sie spodobalo, ze chyba przez pol godziny chodzil po naszym lozku i rozdawal usmiechy mamie i tacie :-)

U nas rozwój poszedł strasznie do przodu :szok:
Raczkuje,już nie pełza :no: Sam się wspina po ścianach,meblach i czymkolwiek co stoi :tak:Jak zabawi się zabawką na stojąco to sam stoi przez dłuższą chwilę,ale wtedy jest cicho sza,żeby go nie zapeszyć i żeby nie stracił równowagi ;-) Zaczyna się puszczać i jeden kroczek mamy za sobą ;-)Umiemy już chodzić za jedną rączkę ;-)
Teraz uczę go robić pa-pa ale gdzieś mu ręce latają i robi kosi-kosi:laugh2:
Ale rybki w akwarium to wie gdzie są bo jak się go pytam to zawsze patrzy w tamtą stronę:tak:

Etka, a czy Bartek umie już liczyć?:-D

A ja napiszę teraz coś co dla niektórych może być niczym,ale dla mnie to dużo: Maciuś dziś po raz pierwszy usiadł w wózku z leżącej pozycji (nie jest to tak dokładnie z płaskiej pozycji, ale prawie;-)) trzymając się wózka. I od wczoraj próbuje zginać nóżki leżąc na brzuszku, ale nie na podłodze, lecz na naszym łóżku.

A ja napiszę teraz coś co dla niektórych może być niczym,ale dla mnie to dużo: Maciuś dziś po raz pierwszy usiadł w wózku z leżącej pozycji (nie jest to tak dokładnie z płaskiej pozycji, ale prawie;-)) trzymając się wózka. I od wczoraj próbuje zginać nóżki leżąc na brzuszku, ale nie na podłodze, lecz na naszym łóżku.

gratulacje dla Maciusia:tak::tak::tak:

reklama

To jest COŚ gratulacje dla Maciusia!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry