Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nieszczęsliwie były to żywe kwiaty i pełno wody, ale jak on to zrobił to nie wiem bo wszystko wokoło było mokre tylko nie on 

Majandra - mnie tez zal dupe sciska ja czytam te wszytskie osiagniecia - powtarzanie slow, nazywanie przedmiotow, chodzenie..i obwiniam siebie ze za malo moze z nim sie bawie, moze powinnam go jakos stymulowac, bo przeciez nie jego winie za to...(wiem ze to choreOpuszczam ten wątek na zawsze:-(
:-(, widze mojego Stasia w szkolnej lawce z ocenami dost-...albo nie umiejacego normalnie przez kozla przeskoczyc...a woadomo to rodzi kompleksy)...oj ale nie zalamujmy sie kochana...badzmy dobrej mysli...Opuszczam ten wątek na zawsze:-(
też nie potrafi robić ani kosi kosi ani pa pa ale ja uważam że coś za coś
a może Maciuś nie będzie raczkwal tylko odrazu będzie chodzil
od mojego brata córeczka też nie raczkowala, zaczela siadać jakoś ok 9 miesiąca, ale zato mówi bardzo ladnie (ma 1,3miesiące)powie wszystko ladnie i wyraznie
a tez wszyscy mówili że ona taka slaba, że jeszcze nie siada, nie raczkuje a jak zaczela chodzić to nadążyć za nią niekiedy nie potrafią
a więc glowa do góry
i nie patrz na inne dzieci bo każde dziecko rozwija się w swoim tempie
Nie wszystkie dzieci raczkuja
moja mama nie raczkowała, ale za to jak miała 9 miesięcy to zaczeła chodzić
tak wiem dość szybko, ale tak mi mówiła moja babcia :-) ja raczkowalam ponoć w okolicach 6 miesiąca, wcześnie siadałam itp... to może Kuba ma to po mnie
urodziłam się z wagą 5 i poł kilo i 60cm
przez CC to byłam wielka, gruba i silna 
a moj sie wcale nie budzi i spi 12 h heheMajandra zobacz mój mały już wiele potrafi ,ale nie potrafi przespac nocy bez co najmniej 4-5 pobudek. A u Was no proszę, budzi się raz , śpi ładnie, je ładnie, a u nas dupa. Wy jesteście lepsi w innych rzeczach a my w innych. Nie ważne kiedy, ale i tak będą gadac i chodzic te nasze brzdące.
..ale tak powaznie to tez ostatnio nad tym myslalam ze Stas ma wiele innych osiagniec i powtarzam to sobie ja mantre: wszytsko w swoim tempie, jego tempie:-)