Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no widzisz!Słuchajcie, jest postęp: Maciuś stanął do raczka, ale zaraz pacnął na dywan. Wytrzymał tak kilka sekund. Później znów tak zrobił i tym razem chwilkę się tak pobujał w przód i w tył.![]()

J
Zuzka miała taką patologiczną żółtaczkę (to dość rzadko się zdarza) i powiedziano mi że przez to może robić wszystko trochę później (jeżeli chodzi o umiejętności ruchowe) ale tak jak pisałam można powiedzieć że już dogoniła albo i przegonila!![]()

. A, i ciekawostka, wg tej psycholog Maciuś powinien już mówić brum brum jak widzi samochodzik

O kurcze Igor nie mówi bo i skąd ma wiedzieć że to brum brum jak mu nie powiedziałamByliśmy dziś na ćwiczeniach i u psychologa. Fajnie było. U psychologa też spoko. Pokazywała jak mam się z nim bawić. Ja do tej pory się złościłam, bo Maciuś to taki raptus, do wszystkiego się rwie, żeby porzucać, poniszczyć, a tu się okazuje, że jak cierpliwie poczekam, to on się ślicznie bawi każdą zabawką.. A, i ciekawostka, wg tej psycholog Maciuś powinien już mówić brum brum jak widzi samochodzik
Jutro znów ćwiczenia i pedagog.
:-) Mówię zawsze do niego zobacz auto jedzie
Pisz pisz kochana co tam ci doradzają to i my skorzystamy.Eh, już mnie nie dołujMajandra Kuba mówi brum brum :-) i bum bum :-)

Eh, już mnie nie dołuj![]()
O kurcze Igor nie mówi bo i skąd ma wiedzieć że to brum brum jak mu nie powiedziałam:-) Mówię zawsze do niego zobacz auto jedzie
Pisz pisz kochana co tam ci doradzają to i my skorzystamy.
I to jak się masz bawić z małym tez napisz ??