Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przed główką można stymulować naszego skarba jakąś kolorową grzechotką
Do tego jest to masownie brzuszka, często uchodzą gazy, jelita pracują lepiej
Jak to uciskowe to wstrętna Vojta i dlatego mały Ci krzyczyAs u nas to nic powaznego- zwrocilam uwage u ortopedy ze maly mi sie wygina w c- ona stwierdzila ze nie jest tak tragicznie i zapisala nam 6 wizyt na cwiczenia wiec teraz na nie chodze.... a tu babka na cwiczeniach stwierdzila ze z tym wygieciem w c maly wcale nie ma ploblemu za to jest caly sztywny w okolicach karku i tak go cwiczy zeby te miejsca puscily- do tego stwierdzila ze moj maly nie ma jeszcze jakby poczucia wlasnego ciala wiec mamy cwiczyc w domu dotykanie calego cialka jego raczkami- as ja wiem ze ty zajmujesz sie takimi rzeczami powiedz mi slyszalas o czyms takim jak brak lacznosci z wlasnym cialem u dzieci no i z ta sztywna szyja czy to powazne??
a jaka metoda to ci nie powiem...wygina go na wszystkie strony, naciska jakies punkty na brzuszku i szyi, uciska glowke