• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
to może i ja kupie ten Acard, dzisiaj mam owu to od jutra zacznę. I to się cały cykl bierze, czy jak??

Ewcia piszę na temat "wpływu przedszkola i środowiska rodzinnego na osiągnięcie dojrzałości szkolnej dziecka" i juz mam dość :dry:

Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze bo chce brać wiesiołek i castangus od następnego cyklu. W których dniach się to bierze? no i ten Acard teraz...

rurka, Castagnus cały cykl, wiesiołek do owu, a Acard po owu do @ :-D

Dziewczyny, byłam na tej radzie i nie żałuję! Mam pracę od września!!!!!!!!!!!
Bo to była rada potwierdzająca organizację na przyszły rok szkol. -tzn przydział godzin. I mnie dyrka wyczytała,że mam wspomaganie w klasie 5. Aż się zapytałam czy to nie pomyłka! A ona mi mówi, że na semestr może mi zagwarantować (niestety znowu zastępstwo) właśnie to wspomaganie ALBO zerówkę, JEŚLI otworzą dodatkową grupę. W zerówce wtedy byłoby na pewno na rok. Ale z nią jeszcze nie wiadomo, bo ciągle są zapisy. Wolałabym oczywiście zerówkę, ale jak się nie uda to dobra i ta 5 klasa.
Ale się cieszę!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

rurka dolaczasz do nas wspierajacych sie pylkami...

kahaka gratuluje,,ja jeszcz enic nie wiem,,nie jestem na zastepstwo,,ale cos u nas kaze starostwo zwalniac ludzi,a moja klasa odchodzi i lipa system....

lopop a co zakupiłaś ciekawego na allegro??
milego wieczorku dla ciebie...

ja obrałam ziemniaki na fryty...olej gotowy,,,devolaje czekaja na usmazenie,,a ten moj ma puscic strzałke....ale narazie cisza...

ja widze,ze my bedziemy wszystkie sie faszerowały jakimiś lekami...

Mogłaby mi któraś napisać na priva co to ten acard? :D BYłabym bardzo wdzięczna. Ciekawe czy można to w UK dostać..
My zaraz mamy kolację, niedawno dopiero wróciliśmy, po kolacji oddaję małej lapka więc już się pożegnam, życząc owocnej nocki :D

Kahaka, gratulację !!

Z tym ślubem to fajna sprawa, dzięki temu u nas wolne od piątku i dopiero we wtorek do roboty idą ludziska. Drugi weekend pod rząd taki długi :D

A co do Acardu doczytałam, bo mnie ciekawość zżerała. Miałam badanie krwi na krzepliwość ostatni raz [ z tych mi wiadomych ] gdy Jud rodziłam i nie wiedzieli czy można podać znieczulenie. No ale to dawnoo było. Jak piszecie, skoro to poprawia układ rozrodczy na pewno warto spróbować, tylko czy to tu dostane ;( z tym może być największy problem, by odpowiednik znaleźć.

I pięknie. Wróciłam na forum i znowu się będę faszerować :D Od kolejnego cyklu wiesiołek, castangus plus to, o ile znajdę. Może siebie. Plus wiatminy dla starających :)

Uciekam już kochane poważnie, jeszcze raz całuski :*

kahaka gratki ze prace masz
lopop szkoda ze z ta wizyta u gina nie wyszlo

Uwazajcie z tym acardem o jak to aspiryna to krew rozrzedza, obyscie sobie nie przedobrzyly, zwlaszcza w @ tego nie bierzcie lepiej

reklama
witam sie rankiem :)))

Lilith-jesli nie znajdziesz to mogę Ci wysłać:)) nie ma problemu-daj tylko znać-to u nas kosztuje 7 zł ma 60 tabletek-wiec biorac pod uwage ,ze bierze sie po owu do @ to na 4 cykle albo dłuzej starczy opakowanie..

Kahaka-gratki pracy!!!!!

lecę zawieść dzieci do przedszkola:) bede za pól h bo jeszcze o piekarnie zahaczę :)

Amalfi-bedziemy ostrozne:)musimy spróbować..Wy przy In vitro tez bierzecie ,prawda????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry