reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mika.k - to napiszę ,że staranka w toku ,a jak coś się zmieni to poprawimy ;)
Paulinko - nie pisałam chyba kiedy mam wizytę mam ją 19 sierpnia o 16.00 ;)

W takim razie będę trzymać kciuki:) ja już wtedy będę po owu- oby udało mi się nie nakręcać:)
mika coś czuję, że jednak mężą przekonasz:)))))

dzięki :*
no to nakręcanie jest najgorsze człowiek ma milion objawów ,a potem jak przyjdzie @ to taki żal , dlatego lepiej się zdystansować , ja tak gadam ,a ciekawe jak to ze mną będzie ;p

no co racja to racja ja pamiętam ,że tak się nakręcałam ,że co miesiąc byłam w ciąży ,a jak zaszłam w ciążę z moim aniołkiem to zero objawów i niby cykl się wydawał bezowulacyjny bo bólu owulacyjnego nie czułam.

reklama
ja u siebie przeoczyłam jeden objaw ból piersi ,a to dlatego ,że mnie one bolą także przed @ i lekkie ciągnięcie miałam w brzuchu ,ale to takie delikatne jak już się kładłam spać po całym dniu ,a nie oszczędzałam się wtedy sprzątałam pokoik mojego kuzyna na przyjęcie dziecka , które im się urodziło , zajmowałam się chrześniakiem nosiłam go ,a on jak to dziecko czasem kopnie nie myślałam o ciąży bo sobie odpuściliśmy wtedy i tylko na wyskok się zabezpieczaliśmy ,a jednak zaszłam jednak jak się nie myśli to szybciej to idzie .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry