reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
To i ja zajme stanowisko zeby tam boruty nie robic!
Shawty jesli chcesz wiedziec to pierwsza rzecza ktora zabronil mi gin to jezdzic za duzo autem a juz szczegolnie po dziurach bo na poczatku ciazy wszystko jest mozliwe. I akurat nie dziwie sie ze Miss ( i kazdej innej osobie ) ze jezdzac 2x dziennie 1.5h pociagiem do pracy moze czuc niepokoj. Wiec daruj sobie az tak uszczypliwe komentarze!

Grubson,wiecej optymizmu;) co tzn. "Jak los pozwoli"? Bedzie dobrze,ma byc-musi byc! ;)

Grubson,myslisz ze moj rajd off-roadowy w przed dzien spodziewanej @ mogl zaszkodzic i dlatego "brudze"?Mnie sie wydaje,ze nie ale juz nie wiem co mam sobie myslec..jak czytam o tej komunikacji co napisala Shawty..
Grubson,Nasz glosie rozsadku przemow!;)

Dzis ide do gina,3majcie kciuki.

Ja za kazdym razem jak musialam jechac do gina autem to po powrocie mialam wieksze plamienie. Napiecie i jednak turbulencje na polskich drogach :-/ potrafilo sie skonczyc plamienie bylo czysto kilka dni jechalam do gina i po kilku godzinach znowu plamienie. No po czym! Zaznacze ze nie badal mnie fizycznie robil tylko delikatnje usg aby sprawdzic czy nic sie nie odkleja.

Ciesze sie shawty ze nie brudzisz i nie masz zadnych nie przyjemnych doswiadczen ale daruj sobie zes ku. Te swoje aroganckie i wysmiewcze komentarze bo licytuje przedrzeznia i porusza juz zamkniety temat tym bardziej na innym watku tylko osoba nie dojrzala . Troche wiecej wyrozumialosci bo widze ze Tobie w zyciu wszystko latwo przychodzi - i super bo to super sprawa ale pochyl glowe czasem nad czyims smutkiem watpliwosciami i strachem :) tylko tyle !!!

Lisica jak sie czujesz?:) kiedy na usg lecisz?:) nawet nie wiesz jak mnie ciesza twoje || kreseczki :)

reklama
Żeby nie było, nie odnoszę się do tamtego wątku, a do innego :)

Lisica, pozwoliłam sobie zajrzeć na majóweczki 2015 i widzę, że termin mi wychodzi taki sam jak Tobie (22 maj) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry