reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Mellisko rzeczywiście długo czekasz, ale pewnie zaraz będzie skok... jesteś już na pewno bliziutko :-) Uważaj, żeby nie przegapić :-)
A ja testuję... hmm... może w poniedziałek... o ile @ nie przyjdzie wcześniej, bo cykle mam >30 dni, a dziś dc 28.

Mmm ja na Twoim miejscu już bym od kilku dni podejrzewała u siebie ciążę :-) Trzymaj się, trzymam kciuki, żeby była fasolka!! Testy to nie wszystko, nie ma @, tempka wysoko - to chyba ważniejsze.

cześć dziewczyny dziękuję za tak ciepłe przyjęcie do was. A więc dziewczyny to nie pierwszy raz jak staramy się o dzidzię,przeszłam już dwa poronienia ale wieżymy z mężem ze wreście nam sie uda donosić i urodzic zdrową dzidzie, tym bardziej ze już mamy osmio letniego synka i wieżymy że bóg obdaży nas jeszcze jednym maleństwem kturego tak pragniemy. Teraz to nasz pierwszy cykl w kturym sie staramy @ mam miec 17 sierpnia zobaczymy co bedzie chociaż wątpie by za pierwszym razem się udalo.

nie mierzyłam tempki od 17 tylko tal od 25 (rano) 25 i 26 było jakoś 36,4 (ale dwa dni później zmieniłam termometr i okazało się że stary zaniżał o 2 kreski, czyli naprawdę było 36,6 a to znaczy że wzrost tempki nie był wcale taki duży) chyba wcześniej trochę nieprecyyjnie sie wyraziłam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry